INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neymar, prins între PSG și Barcelona! Mesajul primit de la Messi

Neymar
Neymar

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2021 12:17 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 13:56

Brazilianul Neymar (29 de ani), autor a două assisturi în turul cu Bayern Munchen (3-2), e ademenit să revină pe Camp Nou ca să reînvie magia alături de Leo Messi (33 de ani). Șeicii de la PSG vor să-l convingă să semneze până în 2025.

Totul se învârte la Paris în ultimele săptămâni în jurul lui Neymar. Pe măsură ce se apropie finalul de sezon se înmulțesc zvonurile întoarcerii la Barcelona. Chiar înaintea șocului cu Bayern, brazilianul a pus pe hold negocierile privind reînnoirea acordului scadent în iunie 2022. Deși directorul sportiv Leonardo e încrezător că îl va convinge (la fel ca pe Mbappé) să semneze până în 2025, L'Equipe, care a titrat astăzi "Între lumini și umbre", a aflat cu totul altceva. 

Messi insistă pe lângă atacantul de 29 de ani să facă drum întors pe Camp Nou, astfel încât, redevenind colegi, căpitanul blaugrana n-ar mai pleca la finele acestei stagiuni. Așa cum avea de gând înainte ca Joan Laporta să fie reales președintele clubului.

Nu îi scade salariul lui Neymar

„Prelungirea, în ciuda presiunii bunului amic argentinian, pare o sinecură pentruPSG", susțin francezii. Totuși, având în vedere criza financiară produsă de pandemie și deficitul de 200 de milioane anunțat în acest sezon, clubul i-a propus o reducere a salariului, dând exemplul altor colegi din lot. 

Numai că Neymar a profitat de incertitudinile legate de viitorul lui Kylian și ar fi obținut garanții că nimeni nu i se atinge de suma stipulată în actualul contract, 36,8 milioane de euro. Dacă în ultimii doi ani el l-a încurajat pe Messi să vină la Paris, în baza conflictelor cu fosta conducere, acum roata s-a întors.

Optimiști în cazul transferului lui Neymar: „Operațiune fezabilă”

Marele obstacol al realizării transferului ține tot de bani. Operațiunea pare nesustenabilă, în condițiile în care datoriile Barcelonei au ajuns la 1.173 de milioane, potrivit bilanțului din ianuarie. Poate doar un masiv schimb de jucători să ofere o cale de reușită. 

Cotidianul Sport e mai optimist, citând declarația lui André Cury, fost responsabil catalan pe America de Sud. "Afacerea este fezabilă. PSG l-ar vinde pe Neymar, ce mai are cinci-șase ani de carieră la nivel înalt. Messi ar rămâne sigur, pentru a reînvia momentele magice împreună!".

Verratti și Florenzi, vindecați

Mauricio Pochettino a recuperat trei dintre marii absenți ai întâlnirii de la München. Dacă Paredes, gol și assist cu Strasbourg, și-a ispășit suspendarea, italienii infectați cu Covid-19 la națională au ieșit din carantină după 10 zile. Verratti și Florenzi trebuie să fie negativi și la testele UEFA și rămâne de văzut dacă pot fi titularizați având puține antrenamente.

VIDEO Ion Țiriac aruncă „bomba”: „I-am zis lui Nasser de la PSG să luăm Dinamo!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Juventus! Furios și frustrat după victorie » Ce a făcut în vestiar

PSG, gata să renunțe la Mbappe! Francezii au pe listă două vedete din Premier League

Playtech: Ce a îndrăznit să îi spună Jador Biancăi Comănici. Toată România a aflat, inclusiv iubita lui Georgiana


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează