INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Neymar râde de zvonurile despre petrecerea-monstru de Revelion » Ce a postat starul brazilian

Neymar, în noaptea de revelion // foto: capturi @ Instagram
Neymar, în noaptea de revelion // foto: capturi @ Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 16:58 / Actualizat vineri, 01 ianuarie 2021 17:30

Neymar Jr. (28 de ani) a negat informațiile apărute în presă conform cărora ar fi plănuit să organizeze o petrecere de Revelion cu 500 de invitați.

  • O Globo, un jurnal din Brazilia, a publicat inițial informația conform căreia Neymar ar fi închiriat o casă în Mangaratiba (lângă vila sa, aflată în renovare), la 100 de kilometri de Rio de Janeior. Planul lui Neymar ar fi fost să organizeze o petrecere-gigant de Revelion, cu 500 de invitați.

Zvonurile au fost risipite de Neymar chiar în noaptea dintre ani. Printr-o serie de filmulețe, starul lui PSG a negat informațiile apărute în presă.

Neymar, amuzat de zvonurile din presă

„Decorații superbe pentru această cină superbă, acasă, cu distanțare socială”, au fost cuvintele rosite de Neymar. Ulterior, brazilianul a adăugat, râzând: „Nu este pentru 500 de persoane, OK?”. În imagini apare o masă lungă, decorată special, între scaune fiind un loc liber. 

Puțin mai devreme, Neymar a postat și o serie de videoclipuri în care el și fiul său sunt testați pentru virusul SARS-CoV-2. „A fost al 50-lea meu test”, a scris Neymar.

Procuratura din Rio de Janeiro a pornit deja o anchetă, fiind alertată de zvonurile apărute în presă, negate de fotbalistul brazilian.

Brazilia este a treia cea mai afectată țară de COVID-19 din lume, după SUA și India. 194.976 persoane au decedat în țara sud-americană din cauza virusului, iar mai mult de 7,5 milioane de oameni au contractat SARS-CoV-2.

VIDEO. Neymar, cel mai bun marcator brazilian din istoria lui PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Edinson Cavani reacționează după ce a fost pedepsit pentru rasism » Reacție dură din vestiar: „Lume de rahat!”

Rezultat frustrant pentru Răzvan Lucescu la final de an » Le-a cerut socoteală arbitrilor chiar pe gazon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  01 Ianuarie 2021, 17:47

*** Brazilia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează