INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Nice - Lyon 2-1 // Ciprian Tătărușanu, 5 parade importante pentru OL!

Articol de - Publicat duminica, 02 februarie 2020 19:09

Nice - Lyon 2-1 // Ciprian Tătărușanu a apărat al patrulea meci în 12 zile la OL și a primit în această seară două goluri. Doar la primul putea face mai mult, respingând mingea în față.

Nice și-a luat revanșa pentru eșecul din Cupa Franței și, după doar trei zile, tot pe teren propriu, a învins-o pe Lyon cu același scor (2-1). A fost încă un meci în care Ciprian Tătărușanu a profitat de accidentarea lui Anthony Lopes, fiind pentru a patra oară la rând titular în 12 zile în echipa lui Rudi Garcia. Portarul român n-a mai făcut ieri minuni, într-un meci dramatic, cu câte un eliminat.

Nice - Lyon 2-1 // Tătărușanu a avut cinci parade 

A fost învins de două ori de Dolberg, atacantul venit de la Ajax în vară. La primul gol chiar a avut ghinion. Șutul lui Lees-Melou, deviat de un coleg, l-a făcut să alunece, plecând pe colțul opus.

A respins mingea în față, de unde danezul a deschis scorul (33). Dolberg a închis tabela în minutul 63, deviind din marginea careului mic balonul centrat de Boudaoui. Nu avea cum să reacționeze în fața celui mai bun marcator al gazdelor! Tătă a reușit însă cinci parade la Nice, remarcându-se la ocaziile lui Hérelle, Claude-Maurice și Dolberg, de câte două ori, și oferind siguranță echipei.

vezi și:

GAZIANTEP - SIVASSPOR 5-1 // Marius Șumudică, în al nouălea cer după meciul excelent făcut de Maxim: „Sunt un câștigător!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează