INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP - SIVASSPOR 5-1

GAZIANTEP - SIVASSPOR 5-1 // Marius Șumudică, în al nouălea cer după meciul excelent făcut de Maxim: „Sunt un câștigător!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 17:48

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a obținut o victorie entuziasmantă în fața liderului Sivasspor, 5-1, într-un meci în care românul Alexandru Maxim (29 de ani), proaspăt împrumutat de la Mainz, a reușit o „dublă” la debut. 

La finalul meciului, Marius Șumudică s-a felicitat pentru decizia de a-l aduce pe Alexandru Maxim în Turcia.  

„Jucătorii veniți acum au trecut repede peste perioada adaptare. Asta s-a văzut în meciul nostru. Ne așteaptă o seară frumoasă. Îl știam pe Maxim dinainte. 

Suntem o familie aici și asta s-a văzut azi. Nu mă așteptam la un asemenea rezultat. Eu am făcut toate transferurile. Sunt un câștigător!”, a declarat Șumudică.

„Sincer, nu mă așteptam să-i batem atât de rău. Îi dedicăm victoria președintelui, care a avut un accident în Franța. L-am testat pe Maxim și s-a văzut valoarea lui. Suntem toți o mare familie” 
- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

+1 FOTO

Marius Șumudică a umilit liderul din Turcia! Alex Maxim a dat două goluri 

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a jucat perfect cu liderul din Turcia, Sivasspor, câștigând cu 5-1. Alex Maxim a fost omul meciului. 

Gaziantep a s-a distrat cu Sivasspor, echipă care avea doar două înfrângeri până acum. Aflat la primul meci în Turcia, Alex Maxim, care a jucat 80 de minute, a fost cel mai bun om de pe teren. Șumudică i-a folosit și pe Alin Toșca și Junior Morais, care au fost integraliști.  

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Marius Șumudică a umilit liderul din Turcia! Alex Maxim a dat două goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gintonic
gintonic  •  03 Februarie 2020, 09:38

Ma bucur maxim pentru Maxim!...si pt zurliul de Sumi ! :)

109620883845176
Gabriel Topai  •  02 Februarie 2020, 18:54

Ptr. Maxim campionatul turcesc este apa de ploaie. Trebuie sa mai reduca din turatie, altfel turcaletii si Sumudica se vad mari castigatori. Maxime ia-o mai usurel tata ca daca te rupi o sa ajungi rau la aia.

pote
pote  •  02 Februarie 2020, 18:15

Bine ba sumudica. Pacat ca a pierdut aiurea la echipe mai prost clasate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează