INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GAZIANTEP - SIVASSPOR 5-1 // VIDEO + FOTO Marius Șumudică a umilit liderul din Turcia! Alex Maxim a dat două goluri

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 14:23

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a jucat perfect cu liderul din Turcia, Sivasspor, câștigând cu 5-1. Alex Maxim a fost omul meciului.

Gaziantep - Sivasspor 5-1

  • Au marcat: Alex Maxim 4', 44' Demir 39', Diarra 77', Ozer 86'/ Hakan Arslan 32'
  • Vezi AICI VIDEO

Gaziantep a s-a distrat cu Sivasspor, echipă care avea doar două înfrângeri până acum. Aflat la primul meci în Turcia, Alex Maxim, care a jucat 80 de minute, a fost cel mai bun om de pe teren. Șumudică i-a folosit și pe Alin Toșca și Junior Morais, care au fost integraliști.  

Românul a deschis scorul în minutul 4, marcâd cu un șut din voleu, de la marginea careului. Sivasspor a egalat în minutul 31, prin Hakan Arslan, după o fază la care gazdele au cerut fault în atac. 

În minutul 39, Demir a marcat după o acțiune făcut de Maxim. Alex a luat mingea de la 25 de metri de propria poartă și a făcut o cursă de senzație. A driblat trei adversari și i-a pasat poziție viitoare lui Demir. Un fundaș al lui Sivasspor a vrut să respingă și a deviat în Demir, iar mingea a intrat în poartă. 

Alex Maxim a stabilit scorul pauzei în minutul 44. Românul a primit o pasă la marginea careului, a driblat un adversar și a marcat cu un șut superb, la vinclu. 

După pauză, tot Gaziantep a jucat mai bine. În minutul 77, Alex Maxim a primit o pasă în careu, dar a fost blocat de portarul advers. Mingea a ajuns la Diarra, care a marcat cu un șut la vinclu, de la 18 metri. Trei minute mai târziu, românul a fost înlocuit cu Ozer, care a stabit scorul final, în minutul 86, cu un șut de la 20 de metri. 

Sivasspor este lider în Turcia, cu 41 de puncte, cu două peste Istanbul Basaksehir. Gaziantep este pe 9, cu 27 de puncte. 

Desfășurarea meciului

min 86: GOOL GAZIANTEP! Ozer, cel care a întrat în locul lui Maxim, a marcat cu un șut de la 20 de metri
min 80: Alex Maxim a ieșit de pe teren, fiind înlocuit! Românul a fost aplaudat în picioare de tot stadionul
min 77: GOOL GAZIANTEP! Diarra face 4-1, Maxim a primit o pasă în careu, dar a fost blocat de portarul advers. Mingea a ajuns la Diarra, care a marcat cu un șut la vinclu, de la 18 metri

min 44: GOOL GAZIANTEP! Alex Maxim face dubla! Românul a primit mingea la marginea careului, a evitat un adversar și a marcat cu un șut spectaculos, la vinclu

+1 FOTO

min 39: GOOL Gaziantep! Alex Maxim a luat mingea de la 25 de metri de propria poartă și a făcut o cursă de senzație. A driblat trei adversari și i-a pasat poziție viitoare lui Demir. Un fundaș al lui Sivasspor a vrut să respingă și a deviat în Demir, iar mingea a intrat în poartă

min 32: Gol Sivasspor!Hakan Arslan egalează cu un șut, din prima, de la 6 metri.  Jucătorii lui Gaziantep au cerut , în faza premergătoare, un fault în atac. 
min 4: GOOL Gaziantep prin Alex Maxim! Aflat la debut, mijlocașul român a deschis scorul. După o lovitură liberă a lui Gaziantep, mingea a ajuns la Maxim, care se afla la marginea careului, și a șutat din prima la colțul lung
min 1: A început meciul

Echipele de start: 

Gaziantep: Guvenc - Ceylan, Djilobodji, Kana Biyik, Toșca, Junior Morais - Vural, Sousa, Maxim - Kayode, Demir  
Rezerve: Yilmaz, Aktas, Chibsah, Diarra, Erdem, Olkowski, Ozer, Pawlowski, Soyalp, Twumasi  
Antrenor: Marius Șumudică 

Sivasspor: Samassa - Marcelo, Aaron, Caner, Ugur - Hakan, Fatih, Hakan - Emre, Yatarabe, Erdogan 
Rezerve: Yildirim, Vural, Papp, Camara, Cofie, Claudemir, Erdal, Oztekin, Skuletic, Yardimci 
Antrenor: Riza Calimbay 

CITEȘTE ȘI: 

Mesajul antrenorului Parmei care nu-i pică bine lui Ionuț Radu: „De asta l-am adus”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FOTO: facebook.com/gaziantepfk/

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
bigbolo
bigbolo  •  02 Februarie 2020, 19:04
Postat de sbon pe 02 Februarie 2020, 18:39

Fac ceva pe steaua, fie ea clona sau nu

Atunci, respect! :))

sbon
sbon  •  02 Februarie 2020, 18:39
Postat de bigbolo pe 02 Februarie 2020, 18:07

A refuzat clona ciobaneasca, nu Steaua, prostalau gigist!

Fac ceva pe steaua, fie ea clona sau nu

bigbolo
bigbolo  •  02 Februarie 2020, 18:07
Postat de sbon pe 02 Februarie 2020, 17:57

Nu cunosti trecutul, el a refuzat steaua si nu e impresariat de prodaca sau verii becali, de atunci este urat si nationala a pierdut o valoare peste tot ce avem la ora actuala. Mai e si dificil pe langa astea, si trebuie antrenor. Acu cativa ani ducea stutgardul in spate

A refuzat clona ciobaneasca, nu Steaua, prostalau gigist!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează