INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nici Messi, nici Ronaldo! Care este cel mai dificil adversar pe care l-a avut Luke Shaw, fundașul stânga de la Manchester United

Luke Shaw evoluează la Manchester United din  2014 // sursă foto: Guliver/gettyimages
Luke Shaw evoluează la Manchester United din 2014 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 19:48

Luke Shaw (24 de ani), fundașul celor de la Manchester United, a dezvăluit că Victor Moses (29) a fost cel mai dificil adversar pe care l-a avut. Asta, deși a evoluat împotriva lui Lionel Messi (32) sau Cristiano Ronaldo (35).

„Oamenii cred întotdeauna că glumesc, dar unul dintre cele mai grele meciuri ale mele a fost împotriva lui Victor Moses, când am l-am înfruntat la vârsta de 17 ani, pentru Southampton”, a spus Shaw pentru site-ul oficial al lui United. 

„Poate pentru că eram atât de tânăr. A fost foarte rapid, direct, puternic și asta a fost o provocare pentru mine. Am jucat împotriva lui Gareth Bale, Lionel Messi și Eden Hazard, și toți au fost foarte buni, dar mă gândesc mereu la Moses ca la un adversar extraordinar de dificil de asemenea”, a adăugat el.

Victor Moses, printre preferații lui Antonio Conte

Mijlocaș dreapta la origine, nigerianul Moses este unul dintre fotbaliștii preferați ai lui Antonio Conte. Alături de antrenorul italian, la Chelsea, Moses a câștigat Premier League în 2017, evoluând în dreapta apărării într-un sistem cu 5 fundași.

În prezent, Victor Moses evoluează tot sub comanda lui Antonio Conte, la Inter, unde este împrumutat de către Chelsea.

6.8 milioane de eurovalorează Victor Moses, conform Transfermarkt. 7 partide și o pasă de gol a strâns nigerianul pentru Inter în acest sezon.

17.5 milioane de euroeste cota de piață a lui Luke Shaw, potrivit Transfermarkt. 132 de meciuri are englezul în tricoul lui Manchester United

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Premier League și fotbalul european:

Premier League nu va mai fi la fel! Schimbare MAJORĂ de regulament de joc pentru finalul sezonului

Primul campionat din TOP 5 suspendat definitiv: „Pentru fotbal, sezonul s-a terminat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează