INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

400.000 de lire pierdute în 90 de minute la ruletă! Fotbalistul dependent de jocuri de noroc

Nicklas Bendtner
Nicklas Bendtner

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 18:10 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 18:30

Danezul Nicklas Bendtner a povestit o noapte incredibilă trăită într-un cazino în urmă cu nouă ani, când juca la Arsenal

La 32 de ani, după ce a jucat de-a lungul carierei la Arsenal, Juventus și Wolfsburg, danezul Nicklas Bendtner a ajuns la Tårnby FF, în liga a 4-a din țara sa. Fostul internațional scandinav, 81 de selecții, 30 de goluri, a povestit ce a trăit în urmă cu nouă ani, la Londra, când juca la "tunari" și avea un salariu mare.

Aproape falit! Apoi a câștigat 380.000 de lire!

Un împătimit al jocurilor de noroc, "într-o noapte, eram prea beat ca să mai stau la masa de poker, însă ruleta era altceva. În 90 de minute, am pierdut 400.000 de lire. Contul meu era aproape gol. Mă gândeam că, dacă norocul mă părăsește definitiv, voi fi falit. M-am dat cu apă pe față și am mai luat jetoane de 50.000 de lire", a declarat el pentru The Sun. A câștigat tot în acea noapte 380.000 de lire. 

Ce fotbalist contemporan e comparat de Mircea Lucescu cu Maradona: „Are o determinare unică!” + ce spune despre Pirlo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează