INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BIOGRAFIE

Nicklas Bendtner, mărturisire cutremurătoare » Povestește că a fost victima unui abuz sexual la 16 ani: „M-am trezit exact atunci”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 13:12

Danezul Nicklas Bendtner, 31 de ani, actual atacant la FC Copenhaga, urmează să își publice biografia, intitulată „Ambele fețe”. 

Marca citează azi The Sun, care a primit o copie a cărții, dezvăluie că Bendtner povestește cum la 16 ani a fost abuzat sexual de un prieten. 

Potrivit fostului atacant de la Arsenal, momentul a avut loc de Revelion, în 2003, când un prieten, pe care-l numește cu pseudonimul Silas, i-a dat să inhaleze un praf alb, care s-a dovedit a fi pastile de cafeină pisate. 

A fost o noapte în care am exagerat. Silas mă văzuse deja cu câteva fete, dar totuși m-am trezit când se pregătea să se joace cu penisul meu

Am reacționat așa cum ar face-o un tânăr heterosexual. Nu l-am lovit, dar l-am certat ca un nebun”, mărturisește danezul, care nu a vrut să reia, după mai mulți ani, legătura cu prietenul lui. 

„Viața lui e plină de minciuni și persoane false”, a adăugat atacantul. 

Nicklas Bendtner a ajuns la juniorii lui Arsenal în 2004 și a mai jucat la Sunderland, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forrest, Rosenborg și FC Copenhaga.

Citește și:

Ajax face un scandal uriaș: „Arbitrul ne-a curățat, ne-a distrus, ne-a pedepsit! E o rușine!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează