INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POKER

„Lordul” Nicklas Bendtner a pierdut peste 6 milioane de euro la poker: „Într-o seară, lucrurile au luat-o razna”

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 21:44

Atacantul danez Nicklas Bendtner (32 de ani), în prezent la FC Copenhaga, spune că a pierdut peste 6 milioane de euro la poker. 

Nicklas Bendtner, poreclit „Lordul” de presa din Anglia din cauza aroganței pe care a arătat-o în perioada petrecută la Arsenal, a lăsat o avere la mesele de poker. Atacantul cu 30 de goluri în naționala Danemarcei a avut de unde. De-a lungul carierei a jucat la cluburi mari, Arsenal, Juventus sau Wolfsburg, pe salarii substanțiale.

Bendtner: „Lucrurile au luat-o razna într-o seară”

„Am pierdut mulți bani, sume inimaginabile. Toată viața am jucat poker. Nu pot să spun exact cât am pierdut, dar este vorba de aproximativ 50 de milioane de coroane daneze, peste 6,5 milioane de euro. Nu aș putea spune că am avut probleme cu jocurile de noroc, am ținut mereu situația sub control. 

În trecut jucam pe mize uriașe. Într-o noapte, în Londra, lucrurile au luat-o razna și putea ieși urât. Din acel moment nu mai joc pe sume mari de bani. Mai găzduiesc, acasă, nopți de poker alături de prietenii mei, pe mize de câțiva euro", a povestit Bendtner în presa din țara natală.

VIDEO / Jucători pierduți la poker: „Eu am aflat la 6 luni după ce plecau jucătorii că ei i-au pierdut la poker”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Jose Mourinho se ia de antrenorii din Premier League: „Dacă nu vreți, stați acasă și uitați-vă la Bundesliga!”

Dezmăț sălbatic până în zori, cu băuturi fine, baloane și femei » Un jucător din Premier League a promovat campania „Stați în casă”, dar apoi a dat o petrecere secretă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează