INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STANIERI

Nicolae Stanciu, fericit la Slavia Praga: „A fost mult mai bine decât cu Steaua”

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 20:45

Nicolae Stanciu (26 de ani, mijlocaș ofensiv) e fericit la Slavia Praga: „Aveam doar 20 de ani când am jucat cu Steaua în Ligă. Acum am crescut și a fost minunat să înfrunt echipe ca Barcelona, Dortmund sau Inter”, afirmă mijlocașul.

  • Slavia Praga a terminat pe locul 4 (două puncte) Grupa F din Champions League, din care au mai făcut parte Barcelona, Dortmund și Inter.

Stanciu a evoluat de trei ori în grupele Ligii Campionilor. O dată cu Steaua, în 2013-2014, a doua oară cu Anderlecht (2017-2018) și acum cu Slavia Praga. A încheiat grupa numai pe locul 4.

Dar, deși în precedentele două evoluții a câștigat câte trei puncte, cel mai mulțumit e acum, când a reușit doar două egaluri. Și seria a fost cea mai dificilă pentru el, cu Barcelona, Dortmund și Inter Milano. Iar Slavia a fost un adversar solid pentru puterile continentale pe care le-a întâlnit.

„Am fost mai buni în cinci meciuri din șase"

A fost mult mai bine față de perioada când am jucat cu Steaua. Aveam doar 20 de ani atunci. Acum am crescut și a fost minunat să înfrunt trei dintre cele mai valoroase echipe din lume", a declarat Stanciu într-un interviu pentru televiziunea clubului său.

Și nu s-a temut să spună că „din șase meciuri disputate în grupa noastră, am fost formația mai bună în cinci dintre ele. Am fi meritat mai mult".

VEZI ȘI:

Arsenal - Manchester City 0-3 // FOTO „Tunarii”, făcuți KO de Pep Guardiola » Campioana a rezolvat meciul în prima repriză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează