INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

„La cuțite” cu Mourinho și ultrașii Romei, Zaniolo pleacă » Italienii au pierdut 10 milioane de euro!

Nicolo Zaniolo // sursă foto: Guliver/gettyimages
Nicolo Zaniolo // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 18:10 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 20:13

Nicolo Zaniolo pleacă de la AS Roma! Mijlocașul italian în vârstă de 23 de ani va semna pe 4 sezoane și jumătate cu Galatasaray.

Nicolo Zaniolo pleacă de la AS Roma după câteva săptămâni tulburi. Galatasaray a bătut palma cu clubul din capitala Italiei și va plăti aproximativ 20 de milioane de euro în schimbul lui Zaniolo, cu tot cu bonusuri. Cu 10 milioane sub oferta lui Bournemouth, echipă refuzată de mijlocaș!

Zaniolo va zbura astăzi la Istanbul, unde va efectua vizita medicală miercuri și, în cazul în care totul va decurge normal, va semna un contract valabil până în vara lui 2027.

Avocatul „indezirabilului” de la CFR Cluj iese la atac: „Cum l-ați repus pe lista A? Vreți să joace în Liga 3?!”
CFR CLUJ
Avocatul „indezirabilului” de la CFR Cluj iese la atac: „Cum l-ați repus pe lista A? Vreți să joace în Liga 3?!”

Nicolo Zaniolo, cumpărat de Galatasaray de la AS Roma

Contractul cu actualul lider din Super Liga Turciei cuprinde o clauză de reziliere în valoare de 35 de milioane de euro, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Zaniolo pleacă astfel de la AS Roma după 4 ani și jumătate. Giallorossii îl transferaseră în 2018 cu 4,5 milioane de euro de la Inter.

De atunci, Zaniolo a jucat 128 de meciuri pentru AS Roma, în care a înscris 24 de goluri. Dar în ultima vreme, relația dintre el și club s-a degradat.

Ruptură totală între Nicolo Zaniolo și AS Roma

Zaniolo nu mai făcea parte din planurile lui Jose Mourinho, care nu l-a mai folosit într-un meci oficial de pe 12 ianuarie.

Fotbalistul italian a forțat transferul în ianuarie și a fost suspendat de club după ce a refuzat să meargă în Premier League, la Bournemouth, care oferise 30 de milioane de euro în schimbul lui.

Nu a bătut palma cu niciun club din marile campionate până la finalul ferestrei de transferuri, astfel că rămăsese blocat în Italia.

Salvarea pentru el a venit din Turcia. Va merge la Galatasaray, cu care va ataca titlul.

Zaniolo era „la cuțite” și cu ultrașii Romei, care au afișat un banner în care l-au numit „trădător fără onoare”. 

15%din suma de transfer va merge către Inter, clubul de la care AS Roma l-a adus pe Zaniolo

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Propunere-surpriză pentru posibilul înlocuitor al lui Jurgen Klopp pe banca celor de la Liverpool: „Este un tip foarte ambițios!”

Ciprian Tătărușanu, certat de jumătate de echipă! Episodul din Inter - AC Milan devenit viral în Italia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează