INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Nikola Kalinici, tot mai departe de AC Milan! Croatul ar putea ajunge în La Liga

Nikola Kalinic
(foto: Guliver/Getty Images)
Nikola Kalinic (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gabriel DumitruJURNALISPORT - Publicat vineri, 15 iunie 2018 16:25

Nikola Kalinici, 30 de ani , este foarte aproape de o despărţire de AC Milan şi ar putea ajunge în Spania la Seviila, conform unor informaţii oferite de jurnaliştii italieni de la Tuttosport.

Internaţionalul croat care se află în acest moment la Campionatul Mondial a ajuns pe San Siro în vara trecută, fiind achiziţionat de la Fiorentina în schimbul a 25 de milioane de euro. Atacantul nu a reuşit să impresioneze şi a marcat doar şase goluri în cele 31 de prezenţe bifate în tricoul celor de la AC Milan.

Sevilla a luat legătura cu Nikola Kalinici pentru o eventuală mutare în perioada următoare, dar şefii lui AC Milan aşteaptă încheierea Campionatului Mondial din Rusia pentru a evalua şi a lua în cele din urmă o decizie definitivă.

AC Milan se află în acest moment sub supravegherea atentă a celor de la FIFA pentru încălcarea regulamentelor cu privire la Fair Play-ul financiar, motiv pentru care oficialii echipei speră că după turneul final din Rusia cota lui Kalinici va mai urca puţin.

Vârful croat va avea însă o misiune dificilă la echipa de pe Ramon Sanchez Pijuan, deoarece se va bate pentru un post de titular cu Luis Murile şi Wissam Ben Yedder, al doilea fiind unul dintre cei mai buni marcatori din ultimul sezon din Liga Campionilor.

surse: football-espana.net, calciomercato.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează