INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

VIDEO + FOTO „Noapte de aur” » Lionel Messi le-a prezentat fanilor lui Inter Miami Balonul de Aur: „La anul vom lupta pentru titlu”

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 09:51 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 10:52

Inter Miami a jucat în această dimineață ultimul meci din acest sezon, un amical cu New York City, 1-2. Partida a fost un prilej pentru a-l omagia pe Lionel Messi.

„Noapte de aur” au numit cei la Inter Miami evenimentul dedicat starului argentinian, care le-a prezentat fanilor al 8-lea Balon de Aur.

VIDEO Lionel Messi le-a arătat fanilor lui Inter Miami Balonul de Aur

Înainte de meci, Messi a intrat cu Balonul de Aur pe teren. Ș a ținut un discurs în care le-a vorbit acestora despre primele luni petrecute la Miami, mulțumindu-le pentru sprijinul acordat.

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc că sunteți aici și pentru acest minunat tribut. Pentru mine, e foarte important să împart acest trofeu cu voi. Sunt aici de puțin timp, dar vreau să vă mulțumesc.

Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor din Miami. Nu doar celor care vin la stadion. Vă mulțumesc pentru cum ne-ați tratat pe mine și pe familia mea în aceste luni. Mi-ați arătat iubire și m-am simțit ca acasă. Mă simt foarte bine aici. 

Împreună am reușit ceva foarte important, am câștigat primul trofeu din istoria clubului. Aveam nevoie de asta. Sezonul următor va fi și mai bun, Vom lupta pentru titlu. Și sperăm să fiți alături de noi, pentru că avem nevoie de sprijinul vostru”, a spus Lionel Messi.

Ulterior, cu Messi pe teren tot meciul, Inter Miami a fost învinsă de New York City FC, 1-2. A fost ultimul meci al echipei din Florida în acest an. Inter Miami a ratat calificarea în play-off, așa că va mai juca în partide oficiale abia la finalul lunii februarie.

+8 FOTO

Ajuns în vară la Inter Miami, Messi a reușit 5 pase de gol și 11 goluri în 14 partide. A câștigat Leagues Cup, dar nu și-a putut duce echipa în play-off-ul MLS.

Citește și: 

N-a apucat să debuteze la Real Madrid și s-a accidentat din nou » Cât va mai lipsi noua vedetă a „galacticilor”

Karim Benzema i-a umplut poarta lui Tătărușanu » Hattrick și o pasă de gol fabuloasă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează