INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Noi acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo » Portughezul ar fi agresat sexual o altă femeie + sora portughezului a pornit revolta pe net

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat marti, 09 octombrie 2018 11:44

Cristiano Ronaldo a dat o fugă în Lisabona pentru a-și construi apărarea în dosarul de viol care capătă amploare, în timp ce sora lui îl face Superman, demarând o campanie de susținere online. 

În pauza pentru jocurile naționalelor, de care a fost scutit până la anul, Ronaldo nu mai atacă porțile adverse și își pune la punct apărarea. Cristiano a dat o fugă în Lisabona să discute cu avocații săi, îngrijorat de noile dezvăluiri ale altor femei ce-l acuză de viol și agresiune.

A apărut un episod din 2005, când Cristiano, atunci la Man. United, a fost audiat 9 ore de Crown Prosecution Service, dosarul fiind clasat din lipsă de probe. Un politican al Partidului Laburist a cerut însă redeschiderea cazului de agresiune sexuală, petrecută în Anglia.

"Cu Superman până la capăt"

În fața acestor atacuri declanșate după mărturia Kathrynei Mayorga, violată de jucător în 2009 și cumpărată cu 375.000 $ să tacă, Ronaldo e apărat de sora sa, Katia.

Aceasta a demarat o campanie pro-Cristiano pe rețelele de socializare, "Cu tine până la capăt" înfățișându-l ca Superman. "Vreau să văd cine are curajul să pună această poză la profil timp de o săptămână și să facă lanț în jurul lui. Merită să-i fie făcută dreptate". 

Vezi și:  Șoc: încă 3 femei îl acuză pe Cristiano Ronaldo de viol! Ar fi agresat o fată de 17 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează