INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Nu doar Contra le cere scuze jucătorilor. Și la Bayern antrenorul face același lucru: „A fost o greșeală din partea mea”

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 11:26

Niko Kovaci i-a spus lui Thomas Müller că îi pare rău pentru declarația lui: „O să mai fie pe teren doar când vor lipsi alți jucători”.

Cosmin Contra l-a insultat pe George Pușcaș, după ce aceasta a ratat penalty-ul cu Norvegia. I-a cerut scuze și față în față, și în interviul dat la zona mixtă, și la conferința de presă, și mai târziu, pe rețelele de socializare.

A cerut să fie lăsat să plece

Nu e singurul antrenor care îi spune unui jucător că îi pare rău pentru ceea ce a făcut. Niko Kovaci, tehnicianul lui Bayern, este unul dintre ei. Regretă și el declarația legată de Thomas Müller, chiar dacă nu a fost un atac verbal de genul celui al selecționerului „tricolorilor”. 

Kovaci a afirmat de curând: „Müller o să mai fie pe teren doar când vor lipsi alți jucători”. Ceea ce l-a enervat pe campionul mondial. Jignit de cuvintele antrenorului, acesta a cerut conducerii clubului să fie lăsat să se transfere în ianuarie.

„Am greșit. Se întâmplă”

Șefii bavarezilor n-au fost de acord. Iar Kovaci i-a cerut scuze mijlocașului în vârstă de 30 de ani. „A fost o greșeală din partea mea. Nu am explicat bine ce voiam să transmit”, a declarat croatul. „Faptul că l-am folosit pe Thomas în ultimele săptămâni demonstrează că intențiile mele sunt altele față de el. S-a interpretat eronat, dar am discutat cu jucătorul și totul s-a limpezit. Am greșit. Se întâmplă”.

11ani au trecut de când Thomas Müller joacă la Bayern München (crescut chiar la Academia de juniori a clubului bavarez)

495de meciuri a disputat internaționalul german în tricoul roșu al lui Bayern; a înscris 186 de goluri (110 în Bundesliga)

Citește și:

VIDEO Cosmin Contra și-a cerut scuze public după ce l-a înjurat pe George Pușcaș: „Tensiunea meciului era foarte mare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează