INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Nu mai rezistă! Cristiano Ronaldo a luat o decizie de ultim moment după ultimele acuzații

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2018 12:50

Într-o perioadă tulbure, cu noi acuzații și dezvăluiri despre viitorul proces din Las Vegas, așteptându-se ca presa lusitană să-i pună întrebări despre acest caz, Cristiano Ronaldo a recurs la o decizie de ultim moment.

Acesta i-a cerut selecționerului Fernando Santos să nu-l mai cheme la meciurile naționalei din această lună. Cu Polonia (în deplasare), pe 11 octombrie, și cu Scoția, trei zile mai târziu, dar nici contra Italiei (17 noiembrie, în deplasare) și Poloniei (20 noiembrie, acasă). 

Și selecționerul Fernando Santos, și președintele federației, Fernando Gomes, au fost de acord ca Ronaldo să rămână la Torino, a anunțat cotidianul lusitan Record

Citește și:  Victima lui Ronaldo, distrusă psihic: ”A vrut să se sinucidă! A abuzat de alcool!” + Ipoteză șocantă: portughezul ar fi putut fi închis pe viață!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  04 Octombrie 2018, 19:05

Nu stiu cat de inteleapta este aceasta decizie. Presa poate considera ca fuge de raspundere si ca se stie vinovat. Daca nu ai nimic de ascuns si stii ca nu este nimic adevarat, nu are de ce sa iti fie teama de intrebarile incomode.

ando89
ando89  •  04 Octombrie 2018, 16:16

Mai bine ar recunoaște tot și s-ar preda:)

marius.bxl
marius.bxl  •  04 Octombrie 2018, 16:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează