INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO + FOTO Nu, nu sunt blițuri! » Explicația imaginilor senzaționale din preliminariile EURO 2024

Fanii albanezi au creat o atmosferă specială joi seară, în timpul victoriei cu Cehia, scor 3-0, una care duce naționala pregătită de Sylvinho mai aproape de Campionatul European. +7   FOTO
Fanii albanezi au creat o atmosferă specială joi seară, în timpul victoriei cu Cehia, scor 3-0, una care duce naționala pregătită de Sylvinho mai aproape de Campionatul European.

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 20:08 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 20:26

Fanii albanezi au creat o atmosferă specială joi seară, în timpul victoriei cu Cehia, scor 3-0, una care duce naționala pregătită de Sylvinho mai aproape de Campionatul European. 

Aproape 21.000 de fani albanezi au fost prezenți la Tirana și au purtat „vulturii” spre o victorie vitală. Albania e prima în grupa E preliminară, cu 13 puncte obținute în primele 6 runde.

FOTO. Imagini senzaționale în preliminariile EURO 2024, la Albania - Cehia

+3 FOTO

Atmosfera a fost una senzațională. Suporterii au purtat qeleshe de culoare albă, pălării tradiționale albaneze. Efectual vizual creat a fost remarcabil.

În pauza meciului, când tabela arăta 1-0 pentru Albania, suporterii au cântat „Mora Fjale”, un cântec dedicat în onoarea lui Adem Jashari, un erou al etnicilor albanezi, considerat de sârbi criminal de război.

După fluierul final, fotbaliștii albanezi au cântat alături de suporteri. Mulți au prins și qeleshe aruncate de fani și le-au pus pe cap.

Cine a fost Adem Jashari

Adem Jashari a fost fondatorul și comandantul Armatei de Eliberare din Kosovo (KLA), organizație paramilitară care a luptat pentru independența Kosovo, văzut drept erou național al albanezilor, dar considerat criminal de război în Serbia. A fost omorât la 42 de ani.

Nu, nu sunt blițuri! » Explicația imaginilor senzaționale din preliminariile EURO 2024
Adem Jashari

Pentru Albania ar fi a doua participare din istoria la un Campionat European. A mai participat doar la turneul din 2016. Au încheiat cu două înfrângeri și o victorie, 1-0 contra României.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

S-a aflat cât câștigă Ronaldo la arabi. Ia dublu cât Messi!

Conflict internațional, cu implicarea președintelui FIFA și a federației israeliene, care a protestat față de o decizie luată de forul mondial

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
22cea
22cea  •  13 Octombrie 2023, 21:49
Postat de demostene1 pe 13 Octombrie 2023, 20:53

Pai stați puțin. Romania ca a zis Kosovo e Serbia joaca un meci fără spectatori și amenda. Albanezii va au poze cu un terorist e ok?

Reclama-i la Protectia Consumatorului :)))

demostene1
demostene1  •  13 Octombrie 2023, 20:53

Pai stați puțin. Romania ca a zis Kosovo e Serbia joaca un meci fără spectatori și amenda. Albanezii va au poze cu un terorist e ok?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează