INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REFUZ

FOTO Aflat în liga secundă, clubul a refuzat banii unui model de pe OnlyFans: „Nu încheiem parteneriate cu persoane din domeniul erotic”

FC Nurnberg, divizionara secundă din Germania, a refuzat o propunere de finanțare din partea lui „Jessy Bunny”, pe numele real Jessica Bunnington, un model celebru pe platforma OnlyFans. +14   FOTO
FC Nurnberg, divizionara secundă din Germania, a refuzat o propunere de finanțare din partea lui „Jessy Bunny”, pe numele real Jessica Bunnington, un model celebru pe platforma OnlyFans.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 19:37 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 20:02

FC Nurnberg, divizionara secundă din Germania, a refuzat o propunere de finanțare din partea lui „Jessy Bunny”, pe numele real Jessica Bunnington, un model celebru pe platforma OnlyFans, scrie Bild.

Jessy Bunny, devenită celebră în Germania în urmă intervențiilor estetice de peste 70.000 de dolari, a strâns o mică avere pe platforma OnlyFans. Recent, a anunțat că ar vrea să se implice financiar la echipa feminină a clubului Nurnberg. 

+10 FOTO

Nurnberg a refuzat un model celebru pe OnlyFans

„Urmăresc şi meciurile echipei feminine. Chiar sunt mândră de aceasta! Eu aș vrea să sprijin financiar echipa feminină de fotbal a lui Nurnberg, să devin sponsor cât mai curând. Proiectul acesta înseamnă mult pentru mine din punct de vedere personal”, a transmis „Jessy Bunny” pe Instagram. 

Potrivit publicației Bild, răspunsul oficial al clubului a fost tranșant: „Potrivit criteriilor de marketing ale clubului, FC Nurnberg nu dorește să intre într-un parteneriat cu persoane din domeniul erotic. Este împotriva principiilor noastre”.

Echipa feminină a lui Nurnberg ocupă poziția a 5-a în liga secundă germană.

+10 FOTO

Nurnberg, amical cu U Cluj

Nurnberg, ocupanta locului 11 în liga secundă germană, a disputat în urmă cu 3 zile un meci amical împotriva lui U Cluj. Nemții s-a impus cu scorul de 2-1.

Am făcut o repriză foarte bună, am controlat jocul. Chiar am condus pe tabelă. Suntem la 50-60 la sută de ceea ce vreau eu, referindu-mă la ceea ce aștept eu de la ei. Dar este îmbucurător că jucătorii se străduiesc, se implică. Am pierdut, dar am făcut un meci bun, fizic, tactic, am avut curaj să jucăm. Am avut momente când am dominat adversarul. 

Da, sunt mulțumit. Am progresat foarte mult. Suntem conectați la antrenamente, la jocuri, își dau seama unde sunt, își dau seama ceea ce înseamnă o echipă din Germania, agresivitate, spirit. Doar așa poți progresa, jucând cu adversari care au mentalitate
- Ioan Ovidiu Sabău, după amicalul cu Nurnberg

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Fază incredibilă în Premier League » S-a făcut de râs la executarea penalty-ului inventat și arbitrul i-a anulat golul!

Anul retragerii pentru Ștefan Radu! Antrenorul Maurizio Sarri nu-l mai folosește deloc pe recordmanul lazial de prezențe

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
inshallah
inshallah  •  18 Ianuarie 2023, 13:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  16 Ianuarie 2023, 11:58

GSP = redactie plina de "vorba-aia" tristi.

vasileroaita
vasileroaita  •  16 Ianuarie 2023, 09:51

Asta omoară erotismul!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează