INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

O legendă a lui United l-ar pensiona pe Ibrahimovici și ar aduce un atacant de top în locul lui

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Andrei PospaiJURNALISPORT - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 15:17

Paul Scholes, legenda lui Manchester United, sugerează că "diavolii" au nevoie urgentă de un înlocuitor pentru suedezul Zlatan Ibrahimovici, ajung la 35 de ani.

Scholes e fascinat de atacantul lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann. În vârstă de 25 de ani, francezul este marea tentație a sfârșitului de an pentru "granzii" Europei, Real Madrid și Arsenal așezându-se și ele la coadă. "Cred că Griezmann ar ajunge mare la United. E un atacant central de top la Atletico și cred că ar trebui să licităm pentru el. Ibrahimovici ar mai fi bun un an, dar apoi va fi folosit, probabil, din ce în ce mai rar", a declarat Scholes, conform The Sun. Dacă va reuși să-l cumpere, United va stabili, cel mai probabil, un record al clubului în privința sumei de transfer.

80 de milioane €este cota de transfer a lui Antoine Griezmann

De altfel, deși semnase în vară o prelungire a contractului până în 2021, Griezmann pare acum hotărât să dea căldura iberică pe ceața britanică și nu s-a sfiit să declare că s-ar simți bine în tricoul "diavolilor": "Îl întreb mereu pe Paul Pogba despre Manchester United", a spus Griezmann pentru Sky. "E un club uriaș, cu o infrastructură foarte bună. Mi-aș dori să joc alături de Pogba, ar fi extraordinar".

Oficialii lui Atletico Madrid dau semne că iau în serios admirația lui Griezmann pentru United. Conform The Sun, spaniolii plănuiesc despărțirea de francez vara viitoare și i-au găsit deja înlocuitor: Thomas Lema, de 21 de ani, de la Monaco.

Clubul spaniol are interdicție la transferuri până în 2018, dar ar putea să facă apel la TAS dacă situația o va cere.

sursa: mirror.co.uk, mirror.co.uk, squawka.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează