INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

O nouă afacere de succes pentru Borussia Dortmund! Două echipe din China îl vor pe Aubameyang. Ce sumă incredibilă a oferit una dintre ele

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 19:35

Atacantul Borussiei Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, este foarte aproape de a evolua din vara acestui an în prima ligă chineză.

Potrivit publicației chineze Sina Sports, Aubameyang este dorit și de Guangzhou Evergrande. Aceeași sursă susține că formația antrenată de Fabio Cannavaro oferă Borussiei 72 de milioane de euro pentru internaționalul gabonez.

Guangzhou Evergrande nu este singura echipă din China care îl dorește pe Aubameyang, atacantul gabonez aflându-se și pe lista rivalilor de la Beijing Guoan. Publicația de mai sus anunță, însă, că prin oferta facuta, "tigrii" lui Cannavaro ar fi câștigat deja luptă cu Beijing Guoan pentru Aubameyang, africanul urmând sa ajungă din vară sub comanda fostului internațional italian.

În vârstă de 28 de ani, Aubameyang a venit la Borussia Dortmund de la Saint-Étienne în iulie 2013, pentru doar 13 milioane de euro. Internaționalul gabonez mai are contract cu galben-negrii până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 65 de milioane de euro.

23 de partidea bifat Aubameyang în acest sezon în toate competițiile reușind 21 de goluri și 3 assist-uri

19 goluri în 49 de partide a înscris Aubameyang pentru naționala Gabonului pentru care a debutat în 2009

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează