INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

O nouă plecare de la Real Madrid! Cine este atacantul care o părăsește pe campioana Spaniei

Borja Mayoral (al doilea jucător de la sânga la dreapta)
Borja Mayoral (al doilea jucător de la sânga la dreapta)

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 10:32 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 11:39

Presa italiană anunță că Real Madrid a decis să îl cedeze pe Borja Mayoral (23 de ani) la AS Roma, sub formă de împrumut.

Deși jurnalistul Edu Aguirre spunea că Zinedine Zidane este mulțumit de prestațiile jucătorului și de felul în care acesta se implică la antrenamente, se pare că antrenorul francez a decis să îl lase să plece pe vârful spaniol și să îl păstreze la echipă pe Luka Jovic.

Chiar dacă Mayoral a mai fost dorit de Valencia, Sevilla şi Real Sociedad, acesta a decis să meargă în Serie A, fiind sfătuit chiar de Zidane, și va semna în următoarele ore.

Real Madrid te formează ca jucător, dar şi ca om. Pentru mine, fiecare zi pe care o petrec aici este o experienţă de viaţă. Real Madrid este clubul vieţii mele şi orice minut petrecut pe teren pentru acest club este un vis.
Borja Mayoral, în urmă cu 2 ani

10 milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Borja Mayoral

AS Roma se întărește

Pentru Borja Mayoral, împrumutul la Roma poate reprezenta un pas înainte din punct de vedere al minutelor jucate. Chiar dacă nu a demonstrat încă în La Liga că poate să fie un jucător de bază, campionatul italian poate reprezenta o rampă de lansare pentru fotbalistul care a jucat la toate grupele de juniori ale naționalei Spaniei.

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Faza serii în Europa League! Copenhaga, eliminată după ce un fundaș a marcat în propria poartă

Liverpool, eliminată dramatic din Cupa Ligii! Arsenal lovește din nou la penalty-uri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează