INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

O semifinalistă a Ligii Campionilor acuză Barcelona de jocuri murdare și anunță transferuri importante în iarnă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 22:13

Ramon Rodriguez Verdejo, președintele Romei, acuză FC Barcelona că l-a achiziționat în vară pe brazilianul Malcom doar pentru a face un deserviciu clubului pe care îl conduce.

Malcom a fost eroul unei adevărate telenovele în vară. Brazilianul, pe atunci la Bordeaux, ajunsese la un acord cu AS Roma. A fost deturnat chiar înaintea zborului spre semnarea contractului. Barcelona a plătit pentru el 42 de milioane de euro, dar nu s-a bazat foarte mult pe el în actualul sezon.

"Barcelona a plătit 42 de milioane de euro doar ca să nu ajungă la noi. Pentru noi nu știu cum va decurge sezonul ăsta, dar cert e că am început destul de prost. Sperăm să ne redresăm îm a doua jumătate.

Vom aduce patru, cinci jucători în iarnă pentru a îndrepta lucrurile", a declarat cel cunoscut drept " Monchi" pentru Sky Italia.

AS Roma s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor dintr-o grupă cu Real Madrid, ȚSKA Moscova și Viktoria Plzen. Sezonul precedent a fost oprită de Liverpool în semifinalele competiției.

Vezi și:

Motivul pentru care Diego Godin rămâne liber de contract la finalul sezonului » Începe vânătoarea pentru fundașul din Uruguay

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează