INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Motivul pentru care Diego Godin rămâne liber de contract la finalul sezonului » Începe vânătoarea pentru fundașul din Uruguay

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 21:20

Uruguayanul Diego Godin (32 de ani) nu s-a înțeles cu șefii lui Atletico Madrid cu privire la prelungirea contractului care expiră la finalul sezonului în curs.

Panica domnește în anturajul lui Atletico. Godin, cel mai iubit jucător al formației, sosit în 2010 de la Villareal, ar putea pleca liber de contract. În situația lui se mai află doi oameni de bază din defensivă, Filipe Luis și Juanfran.

Spaniolii de la Marca susțin că între Diego Godin și Miguel Angel Gil Marin, omul care se ocupă de bugetul madrilenilor, este o ruptură. Totul a început în august 2018, când Godin a avut pe masă o un contract superior din punct de vedere salarial, valabil până în 2021, de la Manchester United.

Conducerea l-a convins atunci să rămână, promițându-i o creștere a veniturilor, neconcretizată în final.

25.000.000 €este cota lui Diego Godin conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Cesc Fabregas pleacă de la Chelsea! Londonezii primesc 25 de milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close