INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITY

O superputere face totul pentru Bernardo Silva. Nume celebre propuse la schimb

PSG l-a trecut pe lista de priorități pe mijlocașul portughez Bernardo Silva
PSG l-a trecut pe lista de priorități pe mijlocașul portughez Bernardo Silva

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 18:55 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 18:55

PSG l-a trecut pe lista de priorități pe mijlocașul portughez Bernardo Silva (28 de ani). Foot Mercato scrie că, pentru a scădea din suma oferită campioanei Europei, parizienii propun un jucător la alegere dintre Verratti, Donnarumma și Kimpembe.

PSG vrea să-și întărească linia de mijloc cu un jucător de la Manchester City. După ce l-a dat pe Gundogan la Barcelona, campioana Europei e în pericol să-l piardă și pe Bernardo Silva! Agenția Foot Mercato a anunțat că antrenorul Luis Enrique l-a cerut conducerii pe mijlocașul ofensiv portughez. 

Campioana Franței nu a făcut deocamdată nicio ofertă, însă le propune "cetățenilor" la schimb pe unul dintre Verratti, Donnarumma și Kimpembe plus o diferență în bani, Silva fiind cotat acum la 80 de milioane de euro pe transfermarkt.com.

O superputere face totul pentru Bernardo Silva. Nume celebre propuse la schimb
Bernardo Silva, 28 de ani, MVP cu Manchester City, foto: Imago

Manchester City cere 120 de milioane de euro pentru Bernardo Silva

Manchester City îl evaluează însă pe internaționalul lusitan la 120 de milioane de euro, sumă care ar putea scădea sub 100 de milioane cu jucătorul oferit de "roș-albaștri". Cel mai atrăgător pare să fie italianul Marco Verratti, mai ales că de la mijloc a plecat deja Gundogan și a venit numai Kovacic de la Chelsea.

„Mai puțin interesanți spre deloc sunt Gigio Donnarumma (este sub titularul Ederson ca valoare), și Presnel Kimpembe, care ar avea mulți rivali pe postul de fundaș central la City, Ruben Dias, Stones, Ake, Laporte și Akanji.

Transferat în urmă cu șase ani de la AS Monaco pentru 50 de milioane de euro, Bernardo Silva a reușit 55 de goluri și 59 de assisturi în cele 308 meciuri disputate la "cetățeni". 

El mai are două sezoane de contract cu City, care nu vrea decât cash în schimbul internaționalului portughez cu 11 goluri în 82 de selecții. Bernardo Silva, care a refuzat propunerea foarte tentantă din Arabia Saudită, mai era dorit și de Barcelona, dar un transfer pe Camp Nou e destul de complicat.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Ultimul sezon pentru Mircea Lucescu? Presa din Ucraina îi anunță apropiata retragere

De la „campionatul saudit e mai bun ca MLS”, la 0-5 cu locul 13 din La Liga » Echipa lui Ronaldo, zdrobită într-un amical + Cristiano s-a luat de arbitru

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează