INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

O vedetă a lui Atlético vorbește de marea lui suferință: ”Urinam sânge după fiecare meci, după fiecare antrenament”

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 11:34

Saúl Ñíguez voia să renunțe la un rinichi în primăvara lui 2015 pentru a reveni mai repede la echipă. Asistentul lui Cholo Simeone l-a convins că ”sănătatea e mai importantă ca fotbalul”.

Pe 25 februarie 2015, într-un meci de Champions League, la Leverkusen, a început calvarul pentru Saúl Ñíguez. Mijlocașul, care avea doar 20 de ani atunci, a fost lovit puternic în rinichi și au urmat săptămâni de suferință. Nu a jucat mai mult de o lună.

Acum, tatăl său povestește pentru revista So Foot: "În salvarea care ne-a dus la spital, îmi spunea că nu-și mai simte nici mâinile, nici picioarele. Plângea. Nu l-am văzut niciodată astfel. Era gata să renunțe la rinichi ca să revină mai repede". Tot el spune că Germán Burgos, asistenul lui Cholo Simeone, l-a convins: "Nu-ți scoți un rinichi pentru fotbal. Sănătatea ta e cea mai importantă".

Saúl, care a jucat doi ani cu un cateter, n-a uitat: "Urinam sânge după fiecare meci, după fiecare antrenament. Mi-am pus sănătatea în joc pentru Atlético".

206meciuri a jucat Saúl Ñíguez la Atlético în toate competițiile din 2011, marcând 29 de goluri

Vezi și: L-au amenințat cu pistolul și i-au luat Rolexul! Clipe horror trăite de un superstar de la Napoli după succesul cu Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează