INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Obscenitate în grupul Argentinei! Emiliano Martinez și alți 4 campioni mondiali au repetat la Buenos Aires gestul jenant din Qatar

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 08:59 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 09:40

Emiliano Martinez a spus că regretă ceea ce a făcut la festivitatea de premiere, după victoria din finala CM 2022, cu Franța. 

Însă la evenimentul organizat pe „Monumental”, după amicalul cu Panama, și-a pus nou o replică a trofeului în dreptul organelor genitale, în fața a 83.000 de spectatori argentinieni veniți să retrăiască bucuria câștigării titlului suprem.

„Studenții și profesorul”

„Dibu” a reîncărcat scena pentru care a fost atât de criticat pe rețelele sociale și nu numai, doar că acum n-a fost singur. Cu zâmbetul pe buze, goalkeeperul a făcut gestul golănesc alături de Pezzella, Rodriguez, Rulli și Acuna, toți părând să se simtă destul de bine în pielea lor. 

Momentul penibil nu le-a scăpat fanilor de pe net, care au comentat dur la adresa campionilor mondiali: „Definiția antifotbalului”, „Nici nu pot să mă uit”, „Mi se face greață”, „Abia aștept să-i văd plângând la următoarea Cupă Mondială”, „Studenții și profesorul” sau „Ce dezamăgire!”. 

Imaginea a făcut înconjurul planetei.

„Să ne bucurăm de această a treia stea!”

A fost un delir general și o nouă noapte de poveste pentru selecționata lui Lionel Scaloni, jucătorii primind fiecare o replică a trofeului și sărbătorind cu fanii succesul de la Lusail din decembrie. 

Căpitanul Messi a luat microfonul și a vorbit în numele echipei: „Să ne bucurăm de această a treia stea! Este greu să câştigi o Cupă Mondială", a spus căpitanul naționalei la microfon pe teren, îndemnându-i totodată pe fani: 

„Să nu uitaţi de toţi jucătorii care au încercat să ridice acest trofeu fără să și reuşească la edițiile anterioare! Acest moment va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre. Dragostea oamenilor mă face foarte fericit și vreau să dedic acest titlu mondial și suporterilor ce n-au putut intra pe stadion".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Mbappe și Lukaku au făcut spectacol la debutul în preliminariile EURO 2024 » Franța și-a zdrobit principala adversară din grupă! Toate rezultatele

Scandal la Napoli: a acordat interviuri după Italia - Anglia 1-2 în spaniolă și a avut nevoie de translator!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
tristan
tristan  •  25 Martie 2023, 19:56

astea prind maxim la ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gillvincent
gillvincent  •  25 Martie 2023, 14:20
Postat de marius1979 pe 25 Martie 2023, 12:13

Inca o dovada ca fotbalistii sant niste haimanale necivilizate. Mai ales cei din Argentina…..

asa spui de parca ar fi o surpriza. niciodata nu au fost fotbalisti civilizati. doar ca majoritatea dintre ei au atatia bani ca nu-i nevoie sa o dea in fapte penale.necivilizat=infra00ctor.

marius1979
marius1979  •  25 Martie 2023, 12:13

Inca o dovada ca fotbalistii sant niste haimanale necivilizate. Mai ales cei din Argentina…..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează