INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ITALIA

video Scandal la Napoli: a acordat interviuri după Italia - Anglia 1-2 în spaniolă și a avut nevoie de translator!

Mateo Retegui, fotbalistul Italiei, foto: Imago
Mateo Retegui, fotbalistul Italiei, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2023 21:10 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 21:41

Chiar dacă a marcat la debutul preliminariilor CE 2024 la primul său meci pentru Italia, 1-2 cu Anglia, atacantul lui Tigre, Mateo Retegui, i-a deranjat pe tifosii italieni cu declarațiile de după eșecul contra selecționatei Albionului. 

Ceea ce a spus au fost numai „vorbe de miere la adresa naționalei campioane europene”, cum scrie Corriere dello Sport, numai că le-a rostit în spaniolă!

Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Bellucci. A cucerit-o cu un tablou de Grigorescu”
DIVORȚ
Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Bellucci. A cucerit-o cu un tablou de Grigorescu”

„Mateo Retegui nici măcar nu știe italiană? Chiar așa?”

Sursa citată a explicat că Mateo s-a folosit de un translator pentru a înțelege mai bine întrebările și a transmite și mesajul corect către publicul italian, fiind aspru criticat pe rețelele sociale. „Nici măcar nu știe italiană? Chiar este adevărat?”, „Și de ce ar trebui să-l mai chemăm? Născut și crescut în Argentina din părinți născuți și crescuți în Argentina!” au fost unele din reacțiile fanilor. 

Altul s-a întrebat ironic „Are accent barez”, în timp ce altul s-a scandalizat de modul în care a obținut cetățenia: „Sunt copii născuți în Italia care nu au încă cetățenia acordată lui Retegui”.

Un „oriundo” adus în criză de atacanți

Mateo Retegui a fost convocat în premieră la naționala lui Mancini, din postura de „oriundo” (imigrant din Italia în altă țară), și a fost promovat imediat în postura de atacant central titular, reușind singurul gol al Squadrei Azzurra cu Anglia, la Napoli

Spre deosebire de Andrea Compagno, vârful lui FCSB, născut și crescut la Palermo, care n-a mai prins lista finală a lui Mancini.

Citește și alte știri despre Euro 2024: 

Bayern a anunțat oficial noul antrenor » Șeful Oliver Kahn nu l-a menajat pe Nagelsmann: „Asta s-a întâmplat după Campionatul Mondial”

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei! Cum arată top 10

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Mazavalt
Mazavalt  •  25 Martie 2023, 14:55
Postat de nicohak55 pe 25 Martie 2023, 09:23

Și pe mine m-a binedispus "ma"-ul tău fără cratimă

NU sunt mster in litere. tratez animalele care nu vorbesc...

tristan
tristan  •  25 Martie 2023, 09:42

Sunt mii de români care după 6 luni de stat în Italia vorbesc italiana

nicohak55
nicohak55  •  25 Martie 2023, 09:23
Postat de Mazavalt pe 25 Martie 2023, 01:11

Tare comentariu... ma binedispus inainte de somn....

Și pe mine m-a binedispus "ma"-ul tău fără cratimă

Vezi toate comentariile (5)
Comentează