INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTIC GLASGOW

Odsonne Edouard, adversarul lui Ianis Hagi din Scoția, are ambiții mari: „Vreau să devin cel mai bun atacant din lume!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 12:10

Odsonne Edouard (22 de ani), atacantul echipei scoțiene Celtic Glasgow, are visuri mărețe.  Celtic e lider cu 70 de puncte în prima ligă, iar Rangers, echipa lui Ianis Hagi, e pe doi, cu 60 de puncte. Aberdeen completează podiumul, cu 41 de puncte.

Francezul Odsonne Edouard, transferat definitiv de Celtic în vara anului 2018 de la PSG după ce a impresionat cât timp a jucat pentru scoțieni sub formă de împrumut, a declarat că ambiția sa este ca în viitor să fie considerat unul dintre cei mai buni atacanți din fotbalul mondial.

19 goluri și 10 assisturia reușit Edouard în 23 de meciuri în acest sezon. Mai are contract cu Celtic până în iulie 2022

„Aș vrea să devin cel mai bun atacant din lume. Sau unul dintre cei mai buni atacanți din lume, în orice caz. Nu știu când se va întâmpla asta. Vom vedea“, a declarat Edouard în momentul în care i-a fost înmânat premiul pentru cel mai bun jucător al lunii în campionatul scoțian.

Forma bună a lui din acest sezon a atras interesul unor cluburi mari, Chelsea și Manchester United fiind două dintre echipele care îi urmăresc cu atenție progresul.

15 milioane de euroeste cota de piață a lui Odsonne Edouard

În ciuda zvonurilor, Edouard nu pare interesat să părăsească echipa din Glasgow în viitorul apropiat: „Astăzi sunt la Celtic, mai am doi ani de contract, sunt foarte fericit aici, mă simt bine. Acum sunt concentrat pe cele cinci luni rămase din acest sezon și pe cele două trofee pe care vrem să le câștigăm. Apoi vom vedea ce se va întâmpla”.

articol de Daniel Grigore

Citește și:

Jadon Sancho ar putea fi deveni cel mai scump transfer din istoria Premier League! » Chelsea, favorită să-l achiziționeze

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  15 Februarie 2020, 16:15

un tip cu capul pe umar. Iar Celtic chiar e un brand. O echipa care poate progresa si poate creste. Are tot ce ii trebuie. Hagi jr nu a nimerit rau la Rangers, depinde de el sa ajunga fotbalist. Pe bune fotbalist, nu umflat de presa si prieteni. Edouard e oricum altceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close