INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jadon Sancho ar putea fi deveni cel mai scump transfer din istoria Premier League! » Chelsea, favorită să-l achiziționeze

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 10:40

Plecarea lui Jadon Sancho (19 ani) de la Borussia Dortmund în vară pare inevitabilă. Conform Bleacher Report, oficialii echipei germane s-au resemnat cu ideea că fotbalistul îi va părăsi în vară și se așteaptă ca acesta să se întoarcă în Anglia. 

Chelsea, Manchester United și Liverpool sunt echipele care par a fi interesate de tânărul jucător englez, pentru care sunt pregătite să ofere o sumă record pentru campionatul englez, ce ar depăși cele 105 milioane de euro plătite de Manchester United pentru Paul Pogba în 2016.

Pare puțin probabil ca Manchester City să se implice în această cursă, mai ales odată cu interdicția UEFA de a participa în Champions League în următoarele două sezoane. 

120 de milioane de lire sterlineeste suma pe care Borussia Dortmund o așteaptă pentru Jadon Sancho

Dintre cele trei echipe menționate, Chelsea este favorita pentru a obține semnătura lui Sancho. Chelsea l-a dorit pe Sancho și în această iarnă, însă antrenorul Frank Lampard a preferat să mai aștepte pentru a-l monitoriza cu atenție pe Sancho în a doua parte a sezonului. La rândul lui, jucătorul este atras de ideea de a evolua sub comanda lui Lampard, acesta fiind unul dintre idolii tânărului englez.

16 goluri și 17 pase de gola reușit Sancho pentru Borussia Dortmund în 30 de meciuri în acest sezon

Borussia Dortmund ar vrea să îl păstreze pe Sancho până la finalul Campionatului European din vară, pentru ca acestuia să îi crească și mai mult cota.

În mod normal, și Manchester United și-ar permite transferul lui Sancho, mai ales dacă va renunța în această vară la Alexis Sanchez (n.r. împrumutat la Inter până în vară) și la salariul lui imens, însă posibila absență a „diavolilor roșii” din Champions League ar reprezenta o mare piedică în cursa pentru jucătorul Borussiei.

2022este anul în care lui Sancho îi expiră contractul cu Borussia Dortmund

Liverpool pare a fi destinația cel mai puțin probabilă dintre cele trei, având în vedere faptul că oficialii „cormoranilor” sunt sceptici când vine vorba să plătească sume imense pentru jucători, mai ales că oamenii din atacul lui Liverpool sunt în mare formă. 

Jadon Sancho și-a început cariera în Anglia, trecând pe la echipele de juniori ale lui Watford (2007-2015) și Manchester City (2015-2017).

articol de Daniel Grigore

"B/R sources are increasingly convinced he will become the Premier League's most expensive signing ever, eclipsing the £89M Manchester United paid for Paul Pogba in 2016." @DeanJonesBR

— B/R Football (@brfootball) February 14, 2020

Citește și:

Excluderea lui City, conspirație dirijată de United împreună cu UEFA? + Riscă DEPUNCTAREA în Premier League + pierderea a 200 de milioane de euro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează