INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ofertă colosală tocmai din Championship refuzată de AC Milan!

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 23:52

AC Milan a decis să nu accepte oferta de 38 de milioane de euro făcută de Wolverhampton Wanderers, liderul din Championship, pentru atacantul portughez Andre Silva.

Informația a fost dezvăluită de Sky Sport Italia. Potrivit acesteia, AC Milan l-a declarat netransferabil pe Silva, rossonerii sperând că internaționalul portughez va valora mai mult, el având nevoie de timp pentru a se acomoda cu fotbalul italian.

Publicația Corriere della Sera dezvăluise recent faptul că liderul ligii a doua din Anglia, Wolverhampton Wanderers, i-a oferit lui AC Milan 38 de milioane de euro pentru Andre Silva, internaționalul portughez fiind dorit insistent de tehnicianul "lupilor", Nuno Espirito Santo , cel care l-a antrenat la FC Porto.

În vârstă de 22 de ani, Andre Silva a venit la AC Milan de la FC Porto în iulie 2017 pentru 38 de milioane de euro plus bonusuri în funcție de performanțele jucătorului la gruparea italiană. Atacantul portughez mai are contract cu rossoneri până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 25 de milioane de euro.

23 de partide a bifat Silva în acest sezon în toate competițiile reușind 8 goluri și 2 pase de gol

sursa: sportbible.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează