INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHILE

GALERIE FOTO Ofertă „obraznică”! Cum plănuiește o fostă a amantă a lui Cristiano Ronaldo să cumpere o echipă de fotbal

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 11:02 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 11:19

Daniella Chavez este una dintre cele mai apreciate modele Playboy. Fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo, acum urzește un plan altfel pentru a cumpăra o echipă de fotbal. 

În vârstă de 36 de ani, Daniella este din Chile și are peste 13 milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde pozează extrem de provocator.

Femeia s-a mutat pe o altă rețea de socializare, cu specific erotic, acolo unde încearcă să strângă bani pentru a cumpăra echipa O'Higgins din țara natală, Chile. 

Un club de 10 milioane pentru Daniella Chavez

Daniella a făcut anunțul pe Twitter. A arătat documente care dovedesc scopul ei. „Suntem mai aproape de obiectivul de a cumpăra O'Higgins. Cinci milioane de dolari în vânzări nu este rău, îl putem realiza. Sunt încă numărul 1 al OnlyFans din America de Sud! Mulțumesc", a spus modelul, care a arătat că are deja 5.057.845 de dolari. 

Daniella Chavez
Daniella Chavez
Daniella Chavez
Daniella Chavez
Daniella Chavez
+33 FOTO

Câteva ore mai târziu, cei de la O'Higgins au asigurat că proprietarul clubului, Ricardo Abumohor, nu vrea să vândă. Acesta a pus totuși un preț clubului, notează lavanguardia.com. 

Abumohor ar fi spus: „Clubului nu a fost evaluat, poate că valoarea lui ar putea fi aproape de 10 milioane de dolari, dar  fără centrul de antrenament pe care clubul îl deține în Requínoa, care este altă investiție”.

Daniella Chavez
Daniella Chavez
Daniella Chavez
Daniella Chavez
Daniella Chavez
+33 FOTO

Citește și: 

Sepsi din Slovacia, viitoarea adversară a lui FCSB » Cine e Dunajska Streda, echipa susținută de Guvernul Ungariei

EXCLUSIV Marele remarcat al lui Dragomir după joia perfectă din Conference League: „Tare de tot! Va fi următorul fundaș dreapta al naționalei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
kordell
kordell  •  29 Iulie 2022, 20:20

Cred ca ziarele din Chile sunt pline de articole despre Gigi si Prodanca .

vanboben
vanboben  •  29 Iulie 2022, 18:23

Are 13 milioane de urmăritori! Dacă fiecare îi dă câte 50 cenți pe lună, are un buget de 6,5 milioane dolari pe lună, adică 78 milioane pe an! Cu banii ăștia câștigă la pas campionatul în Chile!

tataika
tataika  •  29 Iulie 2022, 14:33

fanatik, cancan, gsp...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează