INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ofertă pentru Barcelona: "Sînteţi bineveniţi în campionatul nostru, dacă La Liga vă exclude!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2015 20:28

Manuel Valls, prim-ministrul Franţei, i-a anunţat pe cei de la Barcelona că îi aşteaptă în Ligue 1, dacă vor fi excluşi din campionatul Spaniei.

Regiunea Catalunya s-ar putea rupe de Spania, dacă locuitorii acesteia vor vota pozitiv la următorul referendum. Dacă îşi vor obţine autonomia, catalanii au fost avertizaţi deja că Barcelona nu va mai putea evolua în campionatul Spaniei.

Cunoscut drept un mare fan al Barcelonei, Valls spune că îi aşteaptă în campionatul Franţei. "Monaco evoluează în Ligue 1, de ce nu şi Barcelona? Sînt un mare fan al fotbalului, un fan al Barcelonei. O am în sînge. Francezii ştiu asta şi mă întreabă mereu pe stradă despre ei", a spus Valls, conform The Telegraph.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  28 Octombrie 2015, 09:55

Ce gafă diplomatică la prostul ăsta de Valls! Ca prim-ministru al Franţei e inacceptabil să laşi impresia că aştepţi independenţa Cataloniei. Mai ales când eşti originar de acolo...

caminero
caminero  •  28 Octombrie 2015, 08:25

Păi de ce nu se mută în campionatul Andorrei?!? au mai multe afinităţi cu ăia şi, în fine, după o grămadă de timp, Andorra şi-ar completa frumos careul de aşi: Santa Coloma - Lusitanios - Sant Julia - Barcelona. E? cum sună?

stelistul1
stelistul1  •  28 Octombrie 2015, 04:45

Cum sa nu sustina maimutzoiul ala Barcelona, doar e nascut acolo.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează