INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

O nouă ofertă pentru Newcastle! Eva vrea clubul » Cristiano Ronaldo e prima țintă

Evangeline Shen, alături de Barack Obama // FOTO: Bellagraph Nova Group +5   FOTO
Evangeline Shen, alături de Barack Obama // FOTO: Bellagraph Nova Group

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 13:35 / Actualizat marti, 18 august 2020 14:25

Telenovela vânzării lui Newcastle continuă. După ce preluarea clubului de către Fondul de Investiții Publice al Arabiei Saudite, condus de prințul Mohammed bin Salman a picat din cauză că șefii din Premier League au întârziat câteva luni validarea afacerii, afacerista Evangeline Shen este acum interesată de echipa din Premier League.

Evangeline Shen, o femeie de afaceri din Canada, conduce grupul Bellagraph Nova Group, alături de singaporezii Terence și Nelson Loh, și vrea să cumpere echipa de la Mike Ashley. Acesta cere 376 de milioane de euro pentru „coțofene”, în timp ce Shen oferă 309 milioane, dar este încrezătoare că va ajunge la un acord. 

„Este disperat, iar noi nu! Asta e diferența. Nu credem că Ashley merită mai mult decât oferim noi”, a declarat pentru The Sun o persoană implicată în afacere.

Shen a absolvit Universitatea Fudan din China, iar la 25 de ani a devenit șefa unei firme de avocatură. Ulterior și-a deschis propria afacere, Bellagraph, în domeniul bijuteriilor, și Novena Bellagraph Medical Group, ambele cu venituri de pe 12 miliarde de dolari pe an. 

+1 FOTO

Prietenă cu Obama

Shen a organizat un eveniment al Fundației Obama pentru Tinerii Lideri, în Singapore, în decembrie, iar cei doi s-au înțeles atât de bine încă femeia de afaceri i-a dăruit fostului președinte al Stetelor Unite ale Americii o brățară de 30.000 de euro, pentru soția acestuia, Michelle.

Verii Terence și Nelson Loh au legături și cu politica din Marea Britanie, Nelson conducând un summit economic asiatic alături de fostul prim ministru David Cameron, în 2017.

Îl vor pe Cristiano Ronaldo

Shen anunță că are planuri mari pentru Newcastle, iar cei de la The Sun scriu că vrea să dea lovitura prin aducerea lui portughezului Cristiano Ronaldo (35 de ani). Acesta ia în calcul plecarea de la Juventus, iar Shen, Terence și Nelson vor să dea o lovitură de imagine prin transferul atacantului.

Citește mai multe știri din Premeir League:

Pep Guardiola și-a decis viitorul! Agentul antrenorului lui Manchester City a făcut anunțul

Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume, a rămas șomer după 11 ani la echipe de top din Premier League! Va moșteni o avere de 28 de miliarde de dolari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  18 August 2020, 19:29

Singaporeza Evangeline Shen venituri de 12 miliarde $ /an..E în Champions Ligue! Pe lîngă ea Obama, ca venituri nu se încadreaza nici la grupa mică la grădi..!

sibman
sibman  •  18 August 2020, 14:48

Hai coana in Romania, aici nu trebuie sa platesti prea mult pentru o echipa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează