INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

OFICIAL Bundesliga revine într-o săptămână! Când se joacă Dortmund - Bayern + două schimbări majore în regulament! Se așteaptă răspunsul FIFA

Bundesliga se întoarce! Liga (DFL) și cluburile au decis ca în etapele rămase până la finalul sezonului să nu se mai programeze meciuri vinerea. Se așteaptă ok-ul FIFA pentru 5 înlocuiri.
Bundesliga se întoarce! Liga (DFL) și cluburile au decis ca în etapele rămase până la finalul sezonului să nu se mai programeze meciuri vinerea. Se așteaptă ok-ul FIFA pentru 5 înlocuiri.

Articol de - Publicat joi, 07 mai 2020 15:31

Bundesliga se întoarce! Liga (DFL) și cluburile au decis ca în etapele rămase până la finalul sezonului, cele din week-end-uri, să nu se mai programeze meciuri vinerea. Se așteaptă ok-ul FIFA pentru 5 înlocuiri.

După ce ieri a primit OK-ul cancelarului Angela Merkel, Liga germană s-a întrunit azi în ședință și a fixat data de 16 mai pentru reluarea campionatului. Cum era de așteptat, cu etapa la care s-a rămas, a 26-a.

Derby-ul campionatului, Dortmund - Bayern, va fi la mijloc de săptămână (26/27 mai). De asemenea, două persoane au ieșit ”pozitiv” la al doilea rând de teste efectuate la cele 36 de echipe din Bundesliga 1 și 2.

Totodată, s-a decis ca în rundele rămase până la final, cele ce vor avea loc în week-end, să nu se mai programeze meciuri vinerea, ci numai sâmbătă, duminică și luni. Programul etapei numărul 26 este următorul:

Programul primei etape

Sâmbătă, 16 mai

  • 16.30: Düsseldorf – Paderborn
  • 16.30: Dortmund – Schalke
  • 16.30: Leipzig – Freiburg
  • 16.30: Hoffenheim – Hertha
  • 16.30: Augsburg – Wolfsburg
  • 19.30 : Frankfurt – Gladbach

Duminică, 17 mai

  • 16.30: Köln – Mainz
  • 19:00: Union – Bayern

Luni, 18 mai

  • 21:30: Werder – Leverkusen

Derby-ul campionatului, Dortmund - Bayern, programat în etapa a 28-a, va avea loc la mijloc de săptămână, pe 26/27 mai, data exactă urmând a fi stabilită.

De asemenea, Christian Seifert, președintele DFL, a anunțat că la al doilea rând de teste efectuate la cluburi, două au ieșit pozitiv. Important, Liga plănuiește ca în cursul partidelor, dacă se primește OK-ul FIFA, antrenorii să poată opera 5 schimbări. 

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre Bundesliga:

Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Jadon Sancho: un mare talent de la Real Madrid poate ajunge în Bundesliga

Cotele fotbaliștilor din Top 5 campionate se vor prăbuși! Pierderi URIAȘE dacă sezonul nu se reia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2980001048705863
Nick Mester  •  07 Mai 2020, 23:57

Abia aștept! Mi-e dor de fotbal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează