INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NUMIRE

OFICIAL Devis Mangia și-a găsit echipă! E noul selecționer al Maltei: „Proiectul de aici e unul ambițios”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2019 17:45

Italianul Devis Mangia (45 de ani) a fost numit în funcția de selecționer al Maltei. 

Ultima dată pe banca celor de la CS Universitatea Craiova, Devis Mangia a semnat un contract valabil până la finalul anului 2023 cu Federația de Fotbal din Malta. 

„Sunt foarte fericit că am ajuns la un acord cu Federația din Malta. Proiectul pe care mi l-au prezentat este unul ambițios. Sunt încrezător că dacă vom munci serios și ne vom dedica vom reuși să ridicăm nivelul fotbalului de aici”, a fost prima reacție a tehnicianului. 

Bjorn Vassala, președintele Federației de Fotbal din Malta, a făcut anunțul într-o conferință de presă: „Sunt încântat să vă anunț că Devis a acceptat oferta noastră. Va fi responsabil pentru implementarea unei filosofii comune la toate naționalele, de la juniori la cea mare. Este un antrenor energic cu multă experiență”.

OFICIAL Devis Mangia și-a găsit echipă! E noul selecționer al Maltei: „Proiectul de aici e unul ambițios”

Devis Mangia a plecat de la Craiova în luna aprilie 2019, după o discuție rămasă secretă cu patronul Mihai Rotaru. De-a lungul carierei, tehnicianul italian le-a mai pregătit pe Varese, Tritium, Ivrea, Valenzana, Palermo, naționala U21 a Italiei, Spezia, Bari și Ascoli. 

184este locul ocupat de reprezentativa Maltei în clasamentul FIFA

Vezi și: 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Eugen Neagoe, prima reacție despre posibila venire în Bănie: „Există toate condițiile pentru a face performanță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  30 Decembrie 2019, 19:24

Păi ambițios e și planul transhumantelor de ani de zile , dar cu ambiția de loseri au rămas ...Țin minte ce ambiții avea Vergil ... Că va deveni antrenor ... Sau Teja , sau Bandone , pardon B. Andone ... Că rătăcitul ăsta de Ventilă deja crede că e antrenor ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează