INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Oficial: Euro 2020 va avea loc în 13 ţări diferite » Semifinalele şi finala se vor juca în acelaşi oraş. Arena Naţională rămîne o variantă

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 ianuarie 2013 20:52

Comitetul executiv al UEFA a oficializat în cadrul şedinţei de astăzi propunerea lui Michael Platini ca Euro 2020 să fie organizat în 13 ţări diferite.

Campionatul european din 2020 va fi organizat pe 13 stadioane din 13 oraşe şi va deveni astfel primul turneu european din istoria fotbalului care va fi organizat în mai multe de două ţări simultan.

"Fa fi o afacere excelentă pentru multe ţări care nu ar fi putut organiza altfel turneul european", a declarat preşedintele UEFA.

Platini a ţinut să precizeze că principala cerinţă ca un oraş să se afle pe lista celor care vor organiza turneul este să deţină un stadion de cel puţin 50.000 de locuri. Din acest punct de vedere, Naţional Arena rămîne o variantă posibilă. Stadionul din Bucureşti are peste 55.000 de locuri.

În plus, preşedinele UEFA a menţionat că va fi cîte un singur oraş şi stadion pentru fiecare ţară. Oraşele care vor organiza turneul din 2020 vor fi anunţate în luna septembrie a anului viitor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  26 Ianuarie 2013, 01:00
Postat de vladutz13 pe 25 Ianuarie 2013, 21:10

Da, nu prea ai fost pe alte stadioane, asa-i?? :)) Ce infrastructura ti se pare ca are National Arena??? lux la VIP? Se poate. In rest??? o structura de beton, deschisa, bate vantul prin stadion mai rau ca afara, din cauza asta temperaturile sunt mai mici iarna... e un chin sa stai pe stadionul ala. In Olanda 2/3 stadioane au incalzire, desi sunt arene vechi... pt ca le pasa de spectatori!!! Cum sa faci un stadion ca Arena Nationala fara sa-l inchizi, fara sa faci magazine inauntru?? restaurante, cafenele, muzeu pt echipa, etc etc etc.... ei nu, noi il lasam asa pt ca se face mall langa si au dat aia mita la primarie!!!

de data asta ai totala dreptate. eu am spus inca de la inaugurare ca e un stadion dragut, da, dar nici pe departe umpunator, mai ales ca s-au dus pe apa sambetei un sfert de miliard de euro... asta e stadion de maxim 120 mil euro. si micut (55 de mii nu e deloc ceva big) si inestetic in draci si nefunctional si nedotat corespunzator. in schimb, la unele meciuri sunt niste preturi...

vladutz13
vladutz13  •  25 Ianuarie 2013, 23:55
Postat de cordos_eu pe 25 Ianuarie 2013, 23:41

se vede ca n-ai fost pe stadion.

Pe Arena Nationala??? :)) baiatule... nu stiu daca am ratat 5 meciuri din toate alea care au fost pana acum :))

cordos_eu
cordos_eu  •  25 Ianuarie 2013, 23:42
Postat de zona_lipscani pe 25 Ianuarie 2013, 21:27

Ba nu stiu ce discutati aici ! O dati in DEMAGOGIE . Mai e mult si bine pina se vor alege cele 13 stadioane europene care vor gazdui C.E din 2020 . In rest ai dreptate ROMANIA fiind cea mai saraca tara din istoria UNiunii Europene nu merita nimic pentru ca este un nimic .

abia ai asteptat sa spui asta, nu? maghiarul ce se da bucurestean. mare lucru, daca matale nu esti si Vladutz si cel dinainte!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează