INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

OFICIAL Lionel Messi a primit diagnosticul medicilor: întindere la mușchii aductori de la piciorul stâng » Cât va lipsi de pe teren

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 21:37

Lionel Messi (32 de ani) a primit astăzi diagnosticul după accidentarea suferită în meciul cu Villarreal: întindere la mușchii aductori de la piciorul stâng. 

În urma investigațiilor medicale a rezultat că Messi a suferti o întindere, ceea ce înseamnă că va rata sigur meciul cu Getafe de pe 28 septembrie, scrie Mundo Deportivo. 

Sursa citată susține că sunt șanse ca Messi să nu joace nici în derby-ul grupelor Ligii Campionilor contra lui Internazionale Milano, de pe 2 octombrie. 

Messi a ratat debutul sezonului, după ce s-a accidentat la primul antrenament alături de Barcelona. Meciul cu Villarreal era doar al treilea de la revenire și primul ca titular!

VEZI ȘI: 

VIDEO The Best a rezistat o repriză! Leo Messi, schimbat la pauza meciului: „Are o mică problemă la aductori" 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
amygos_sm
amygos_sm  •  27 Septembrie 2019, 15:45
Postat de mariuss72 pe 25 Septembrie 2019, 22:49

Fara Ionel e ...varza :)

barca asteapta el clasico ca sa dea manita..:)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Septembrie 2019, 08:27
Postat de mariuss72 pe 25 Septembrie 2019, 22:49

Fara Ionel e ...varza :)

Varzverde.

mariuss72
mariuss72  •  25 Septembrie 2019, 22:49

Fara Ionel e ...varza :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează