INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

OFICIAL Mourinho a fost dat afară de la Chelsea! Cine l-ar putea înlocui

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2015 16:47

Chelsea are un sezon dezastruos, fiind pe locul 16 după 16 etape, timp în care a strîns doar 15 puncte.

Presa din Anglia scrie că Roman Abramovici, patronul celor de la Chelsea, l-a dat afară pe Jose Mourinho, fiind nemulțumit de forma slabă a londonezilor.

Chelsea a suferit două înfrîngeri consecutive în Premier League în decembrie, 1-0 cu Bournemouth și 2-1 cu Leicester, avînd 5 înfrîngeri și un egal în ultimele 10 meciuri din toate competițiile.

În vară, antrenorul portughez semnase prelungirea pe patru ani și este foarte probabil ca Abramovici să îi ofere despăgubiri importante după terminarea contractului.

Portughezul de 52 de ani se afla la al treilea sezon din al doilea mandat. În stagiunea precedentă, Mourinho a reușit să aducă titlul celor de la Chelsea. Acesta a mai cîștigat campionatul în 2004 și 2007, Cupa Angliei în 2007 și Cupa Ligii în 2005, 2007 și 2015.

Posibili înlocuitori pentru Mou sînt Juande Ramos, Carlo Ancelotti, Diego Simeone, Fabio Capello, Pep Guardiola, Guus Hiddink sau Brendan Rodgers.

Clubul Chelsea a preferat să anunțe despărțirea ca fiind de comun acord.

"Chelsea și Jose Mourinho s-au despărțit azi de comun acord. Toți cei de la club îi mulțumesc lui Jose pentru contribuția imensă de cînd a revenit ca manager, în vara lui 2013.

Cele trei titluri de campion, Cupa FA, Supercupa și trei Cupe ale Ligii îl fac cel mai de succes manager din istoria de 110 ani a clubului. Dar Jose și conducerea au ajuns la concluzia că rezultatele n-au fost suficient de bune sezonul acesta și că e în interesul ambelor părți să se despartă.

Clubul vrea să clarifice faptul că despărțirea s-a făcut de comun acord și Jose va rămîne foarte iubit, respectat și important pentru Chelsea. Moștenirea lăsată de el pe Stamford Bridge și în Anglia e garantată, iar el va fi primit mereu cu bucurie înapoi acasă.

Preocuparea noastră acum este să ne asigurăm că talentata formație pe care o avem atinge potențialul maxim", scrie pe site-ul lui Chelsea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
802589673128559
Dorel Caleanu  •  17 Decembrie 2015, 21:18

Guardiola la Chelsea ?? O inebunit ala ce-o scris asa prostii....

cneius
cneius  •  17 Decembrie 2015, 19:03

Deci de fapt de comun acord...dar voi sinteti infectati, cu titlurile voastre de can-can

zecs93
zecs93  •  17 Decembrie 2015, 18:57

poate il deturneaza in ultima oara si il aduce pe reghe, doar uite ce parcurs are cu fcsp, cel mai bun antrenor care bea din pungi :))) !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează