INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

Olanda - Spania 1-1. Cusut pe gazon! Gaya plin de sânge pe față, după ce s-a ciocnit teribil cu Hateboer

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 11:28 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 11:32

Lui Jose Gaya, fundașul Valenciei, i s-au aplicat mai multe copci, înainte de a fi schimbat cu Reguillon, după lovitura deasupra arcadei stângi.

La trei zile după ce trăise fericirea victoriei (4-1) cu Real Madrid, Jose Gaya a trecut prin clipe de coșmar la Amsterdam, la echipa națională. Fundașul stânga spaniol și-a speriat colegii, după un teribil duel aerian la cap cu olandezul Hans Hateboer, petrecut în minutul 27. 

Căpitanul Valenciei s-a lovit rău deasupra arcadei drepte și a sângerat abundent, având nevoie să fie cusut pe loc de medic. Comoționat și amețit, Gaya nu a mai putut continua partida și i-a cedat locul lui Reguillon. Apărătorul Atalantei a părăsit terenul abia la pauză în amicalul încheiat la egalitate miercuri (1-1).

Sergio Ramos l-a egalat pe Buffon

„Remiza de laborator”, cum a numit cotidianul AS testul cu selecționata lui Frank de Boer, rămas fără succes de la schimbarea lui Koeman, i-a adus o nouă performanță lui Sergio Ramos. Intrat în minutul 85, în locul lui Inigo Martínez, căpitanul lui Real a atins a 176-a prezență pentru „Furia Roja”, egalându-l pe Gigi Buffon drept cel mai selecționat european. Numai cinci sunt în lume cu mai multe meciuri decât Ramis, Ahmed Mubarak (Oman, 179) și Al Mutawa (Kuweit, 178) încă în activitate. Egipteanul Ahmed Hassan conduce ierarhia, cu 184 de selecții între 1995 și 2012. 

23 de goluri în 176 de meciuriare Sergio Ramos la naționala Spaniei, în 15 ani și jumătate de la debut. Căpitanul are și cele mai multe victorii la reprezentativă din lume, 128

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Turcia - Croația 3-3. Focar la Istanbul » Incredibil, Vida a jucat infectat o repriză!

Seara superlativelor! Performanțele admirabile reușite de Cristiano Ronaldo și Sergio Ramos » Spaniolul, la un pas să doboare un record istoric

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează