INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ole Gunnar Solskjaer, mesaj pentru Pogba și Raiola: „Suntem Manchester United! Nu avem nevoie să vindem nimic”

Pogba și Solskjaer
(foto: Guliver/Getty Images)
Pogba și Solskjaer (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 13:57

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer (46 de ani), a vorbit pentru prima dată înaintea începerii noului sezon despre cele mai importante subiecte ce țin de „diavoli”, în special despre situația delicată a mijlocașului Paul Pogba (26 de ani).

Pogba a declarat că și-ar dori o nouă experiență, iar impresarul său, Mino Raiola, a alimentat zvonurile conform cărora francezul va părăsi gruparea de pe Old Trafford în acest sezon.

„Paul nu a fost niciodată o problemă pentru mine. Muncește din greu la antrenamente, este un fotbalist profesionist. Nu o să vorbesc despre ce declară el sau ce declară impresarul său. El mai are câțiva ani de contract cu noi și asta este fantastic”, a declarat norvegianul.

6este poziția ocupată de Manchester United în ultimul sezon de Premier League, echipa fiind calificată în grupele Europa League

De asemenea, Solskjaer a vorbit în termeni generali și despre posibilitatea ca alți jucători să plece de la United în această vară.

„Au fost multe discuții în această perioadă, despre plecări și veniri, dar este ceva obișnuit. Am vorbit cu Pogba, Lukaku, Rashford, Lingard și cu aproape toți jucătorii. În acest moment nu avem nicio ofertă oficială pe adresa clubului. Noi suntem Manchester United! Nu avem nevoie să vindem nimic”, a mai spus acesta.

United se află în aceste zile în Perth, Australia, unde va disputa și două amicale, cu Perth Glory (13 iulie) și Leeds United (17 iulie).

*știre de Alexandru Barbu

Citește și:

Arbitrul Zambrano răspunde după ce a fost dur criticat pentru prestația de la Brazilia - Argentina » Dezamăgit de Messi, dar și de VAR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează