INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ole Gunnar Solskjær vrea să fie manager permanent la United: ”Dacă poți câștiga patru jocuri de ce să nu mai reușești încă patru?”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 12:16

Norvegianul Ole Gunnar Solskjær pus interimar la Manchester United țintește sus după a patra victorie la rând a ”diavolilor roșii”: ”Am un grup formidabil de jucători și atmosfera e fantastică. Îmi voi face datoria cum trebuie până la capăt”.

Man. United merge ceas după alungarea lui Mourinho. 4 succese în 4 etape, golaveraj 14-3, iar distanța față de ultimul loc de Ligă s-a redus la 6 puncte. Victoria de miercuri, de la Newcastle (2-0), l-a făcut însă pe Ole Gunnar Solskjær să viseze cu ochii deschiși.

"Nu vreau să plec, desigur că mi-ar plăcea să rămân. Dacă poți câștiga patru jocuri de ce să nu mai reușești încă patru? Am un grup formidabil de jucători și atmosfera este fantastică. Îmi voi face datoria cum trebuie până la capăt", a zis managerul norvegian pus doar până în vară.

" Rashford va ajunge un 9 de top"

Succesorul lui Jose a ținut să-l laude pe Rashford, care i-a centrat lui Lukaku la primul gol și apoi a închis și tabela. "Marcus a fost calm și sigur pe el, iar aceste lovituri libere pe care le execută nu sunt întâmplătoare.

Lovește bine mingea, trebuie să se fi uitat atent la Cristiano Ronaldo când exersa la antrenament. Va ajunge un număr 9 de top. Dar îl avem și pe Rom, așa că uneori va juca în dreapta, alteori în stânga ori în mijloc".

73 de ani trecuseră de când un manager al lui Man. United a debutat cu 4 victorii. Sir Matt Busby fusese în 1946 ultimul, dar și primul

38 de secunde i-au trebuit lui Romelu Lukaku să marcheze primul gol al meciului, venind de pe banca de rezerve, în locul lui Martial

"Sunt foarte motivat la fiecare meci și e mai mult decât o onoare să antrenez aici. Dar aceasta e provocarea, standardul pe care-l știm și așa ne-am obișnuit de la Sir Alex Ferguson" Ole Gunnar Solskjær, manager Man. United

Citește și:

PlictiSarri » 70 la sută posesie, zero ocazii! Chelsea a fost fluierată de fani, iar ziarele au desființat echipa londoneză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  03 Ianuarie 2019, 18:11

Mda, a jucat cu echipe de top 6 (de la coada)...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează