INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

VIDEO Scene șocante » Ultrașii l-au dat afară din sală pe fostul antrenor al lui Moruțan și Cicâldău!

Momentul în care fanii îl dau afară pe Albert Riera din sală // foto: captură video Twitter @carrusel
Momentul în care fanii îl dau afară pe Albert Riera din sală // foto: captură video Twitter @carrusel

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 22:36 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 22:46

Scene incredibile la Ljubljana. Ultrașii celor de la Olimpija au întrerupt conferința de presă în care noul antrenor Albert Riera (40 de ani) era prezentat, pentru a-l da afară din sală!

Situație extrem de tensionată în jurul echipei Olimpija Ljubljana, locul 3 în campionatul Sloveniei sezonul trecut.

Conducerea clubului a decis să-l demită pe croatul Robert Prosinecki, o mutare care nu le-a picat deloc bine nucleului radical al fanilor.

Simona Halep, într-o galerie selectă după calificarea în sferturile Wimbledon. Performanța cu care se mai pot lăuda doar Venus și Serena Williams
WIMBLEDON
Simona Halep, într-o galerie selectă după calificarea în sferturile Wimbledon. Performanța cu care se mai pot lăuda doar Venus și Serena Williams

VIDEO » Noul antrenor de la Olimpija Ljubljana, scos de ultrași din sala de conferințe

Aceștia s-au opus angajării noului antrenor, spaniolul Albert Riera, și au dat peste cap conferința de presă în care Riera era prezentat. Mai mulți ultrași au intrat în sala pentru a-și exprima nemulțumirea față de decizia conducerii și l-au forțat pe Riera să părăsească încăperea.

În cazul în care va continua la Olimpija, Albert Riera va avea primul meci joi, în turul 1 preliminar din Conference League, contra celor de la Differdange.

Riera este la prima experiență de „principal”, după două mandate de antrenor secund la Galatasaray, sub Fatih Terim (august 2020 - iulie 2021) și Domenec Torrent (ianuarie - iulie 2022).

Robert Prosinecki, antrenorul demis, o pregătise pe Olimpija vreme de 3 luni, martie - iulie, perioadă în care echipa din Ljubljana a câștigat 5 dintre cele 8 meciuri jucate.

Ivaylo Petev a trecut printr-o situație similară

Episodul care l-a avut în prim-plan pe Albert Riera amintește de unul din 2013, în care bulgarul Ivaylo Petev, actualul selecționer al Bosniei, a fost protagonist.

La conferința de prezentare ca antrenor al lui Levski Sofia, ultrașii l-au bruscat și l-au dezbrăcat de echipamentul cu însemnele clubului!

Ultrașii lui Levski îl acuzau pe Petev că ar fi suporter al rivalei locale ȚSKA. Presa din Sofia prezentase o serie de declarații prin care antrenorul își declara simpatia față de ȚSKA, afirmații despre care Petev susținea că nu îi aparțin.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Vlad Chiricheș a fost anunțat la noul club: „Am apelat la el pentru a da calibru și experiență echipei”

Speriați de anunțul lui Ronaldo, șefii lui Manchester United iau cu asalt piața tranferurilor » Jucătorul lui Ajax, aproape să devină „diavol”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
inshallah
inshallah  •  05 Iulie 2022, 12:17
Postat de ucluj2011 pe 05 Iulie 2022, 07:42

Bravo lor , foarte bine au făcut! "Conducătorii" ăștia de cluburi tot nu vor să învețe că un club de fotbal NU este o fermă zootehnică sau o fabrică de ciorapi! NU!!! Un club de fotbal este o entitate cu numeroși fani care susțin clubul necondiționat , care se duc în deplasări , la meciuri , cumpără bilete , tricouri , fulare , își susțin clubul , au SENTIMENTE , au și păreri de multe ori mult mai bune decât acești conducători pentru care contează numai banii și afacerea lor , ceea ce NU ar trebui să fie așa!. RESPECT ACELOR FANI!

ar trebui sa fii si tu arestat dimpreuna cu ei, bah!

DM4ever
DM4ever  •  05 Iulie 2022, 10:01
Postat de sibelius pe 05 Iulie 2022, 08:27

Clubul de fotbal e o cârciumă in care fiecare "client" se crede patron pentru că bea o bere odată pe săptămână, iar pagubele produse sunt mai mari decât consumația.

Corect, putini vad acest lucru. De ce fanii au loc in conferinte de presa? Vedem ca se intampla des ca "fanii" sa intre si sa dezbrace antrenorul sau sa il dea afara. Cata lipsa de respect fata de un om care vrea sa construiasca ceva. E ca si cand betivii pub-ului dau afara noul barman pentru ca le placea anteriorul. Ce ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  05 Iulie 2022, 09:31

Ei ca să vezi! Serios Dom'le?!!!?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează