INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATARARAY

VIDEO Moruțan, clip de prezentare la Galatasaray cu Hagi și Popescu: „Mi-am petrecut copilăria ascultând poveștile lor”

FOTO: Galatasaray
FOTO: Galatasaray

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 20:34 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 20:48

Galatasaray i-a pregătit un clip special de prezentare lui Olimpiu Moruțan (22 de ani). 

Olimpiu Moruțan a fost prezentat ca un star la Galatasaray. Turcii au lucrat la un clip în care internaționalul român vorbește despre idolii copilăriei, Hagi și Popescu, apoi îi cheamă aproape pe fanii grupării „Cim-bom”. Fundalul este compus din imagini cu Bucureștiul anilor '90 și din reușitele fotbaliștilor „tricolori” în tricoul vicecampioanei Turciei. 

VIDEO Olimpiu Moruțan, prezentat cu stil la Galatasaray

„În anul în care am fost născut, legendele fotbalului țării mele făceau istorie în alță țară. Mi-am petrecut copilăria ascultând poveștile lor. Iar acum sunt aici, în Istanbul, să lupt pentru acest club magnific. Voi, suporterii lui Galatasaray, sunteți gata?”, a transmis Olimpiu Moruțan. 

Olimpiu Moruțan, mesaj la despărțirea de FCSB

„A venit momentul să mă despart de colegii cu care am împărțit vestiarul, bucuriile și eșecurile. Au fost ani frumoși, în care m-am simțit onorat să reprezint cel mai mare club din România. 

De astaăzi încep un nou capitol al vieții, la un club mare din Europa, unde nu puteam ajunge fără sprijinul colegilor, antrenorilor și al tuturor oamenilor din club, care mi-au fost alături mereu, în special în momentele delicate. 

Vaă mulțumesc tuturor, patron, conducători, membri ai staff-ului și colegi de echipă și sper să vă văd campioni la finalul acestui sezon. La final, vreau să le mulțumesc suporterilor, care înseamnă enorm pentru mine și care m-au sprijinit întotdeauna!”, a scris Moruțan, pe Instagram.

Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Neconcordanță în privința sumei de transfer

Sosit marți seară, târziu, la Istanbul, Olimpiu Moruțan a efectuat în cursul zilei de azi vizita medicală obligatorie și a semnat cu Galatasaray. Ca și Alex Cicâldău, ajuns la gruparea Cim Bom înaintea sa, pentru 6,5 milioane de euro, fostul mijlocaș al FCSB-ului, poreclit de turci "Regele Assisturilor", a parafat un acord pe 5 sezoane.

Clubul a anunțat și suma reală de transfer: 3,5 milioane de euro. Cotidianul turc Fanatik, la rându-i, a publicat sume diferite față de cele vehiculate în țară. Conform jurnaliștilor de pe malurile Bosforului, Galata ar plăti, cu tot cu bonusuri, până la 5 milioane de euro, nu ar ajunge la 5,7 milioane, cât susține Gigi Becali.

Citește și alte știri din fotbalul european:

Turcii îl contrazic pe Becali! Cum arată la Istanbul cifrele transferului lui Moruțan la Galatasaray

INEDIT O vedetă de la Barcelona a cumpărat drepturile pentru Ligue 1! Unde se vede debutul lui Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  26 August 2021, 05:18

Eu cred ca motivul pentru care Terim l-a adus pe Morutan la Galata este ca seamana cu el. Pe bune, in poza aia zici ca Morutan e copilul lui Terim, asa de bine seamana intre ei.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  26 August 2021, 00:58

am ras de m-am spart...))...ce plasa isi ia turcii aide capu lor...)

521143598071299
David Diaconu  •  25 August 2021, 22:19

Păi e chiar Cluj-Napoca în acel filmuleț, Piața Mihai Viteazu mai exact. Și normal să fie Cluj, dacă omu' a copilărit în Cluj și se trage de lângă Cluj. Detalii...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează