INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Turcii îl contrazic pe Becali! Cum arată la Istanbul cifrele transferului lui Moruțan la Galatasaray

Olimpiu Moruțan a semnat cu Galatasaray, dar clubul scrie că suma de transfer e 3,5 milioane euro
Olimpiu Moruțan a semnat cu Galatasaray, dar clubul scrie că suma de transfer e 3,5 milioane euro

Articol de - Publicat miercuri, 25 august 2021 17:57 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 19:47

Olimpiu Moruțan a semnat cu Galatasaray, dar clubul scrie că suma de transfer e 3,5 milioane euro. Turcii de la Fanatik vorbesc de 5 milioane de euro cu tot cu bonusuri. Iar salariul jucătorului transferat de la FCSB ar fi de 600.000 de euro anual.

Sosit marți seară, târziu, la Istanbul, Olimpiu Moruțan a efectuat în cursul zilei de azi vizita medicală obligatorie și a semnat cu Galatasaray. Ca și Alex Cicâldău, ajuns la gruparea Cim Bom înaintea sa, pentru 6,5 milioane de euro, fostul mijlocaș al FCSB-ului, poreclit de turci "Regele Assisturilor", a parafat un acord pe 5 sezoane. 

Clubul a anunțat și suma reală de transfer: 3,5 milioane de euro. Cotidianul turc Fanatik, la rându-i, a publicat sume diferite față de cele vehiculate în țară. Conform jurnaliștilor de pe malurile Bosforului, Galata ar plăti, cu tot cu bonusuri, până la 5 milioane de euro, nu ar ajunge la 5,7 milioane, cât susține Gigi Becali.

Salariu uriaș pentru Moruțan la Galatasaray

Suma fixă e de 3,5 milioane de euro, cum a anunțat cu puțin timp în urmă și Galata, și ar urma să fie plătită în rate, până-n 2023. Ceea ce înseamnă că restul reprezintă bonusuri.

Și în ceea ce privește salariul jucătorului sunt diferențe. În țară s-a vehiculat suma de 800.000 de euro pe sezon, Fanatik scrie de 600.000 de euro pe sezon.

25 de milioane de euroe clauza de reziliere trecută în contractul lui Moruțan. Gigi Becali și-ar fi asigurat 10 procente la o viitoare vânzare

Am semnat cu cel mai mare club din Turcia. Sper să-mi demonstrez aici calitățile. Voi avea emoții, dar vor fi pozitive
Olimpiu Moruțan, la DigiSport

Moruțan e un copil. Dacă ia numărul 10 e vai de capul lui, trebuie să simtă presiunea pe el. Mi-a zis președintele că, dacă nu funcționează Moruțan și Cicâldău, nu mai intră picior de român aici! Pe amândoi i-au luat pe răspunderea mea
Giovanni Becali, impresar, la Digisport

Gabi Răduță: „Mai bine că Man, Moruțan și Coman n-au venit la Dinamo. Le stricam viitorul!”

Citește mai multe știri de actualitate:

FRF s-a spălat pe mâini în „cazul Petrolul” » Decizia Comisiei, după ce un oficial a încercat să mituiască un arbitru

Islanda a anunțat lotul pentru meciul cu România » Fără 5 titulari! Scăpăm și de vedeta care ne-a spulberat visul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (117)
cornelconasu
cornelconasu  •  26 August 2021, 12:23

Minciuna și frauda e specifică acestui neam !!!! Am zis pană la perfectarea transferului că ...”nimeni nu va da mai mult de 4 mil pe Moruțan...” !!!! Se pare că iar am anticipat corect iar minciunile ca și în cazul lui Man continuă !!!

bodystyle74
bodystyle74  •  26 August 2021, 11:53
Postat de marcelclujnapoca pe 26 August 2021, 09:48

Poate ajung iar dupa gratii verisorii Becali daca umbla cu contracte duble si fraudeaza statul ...si le da si ce nu au facut la ultimele arestari...

Nu fraudeaza statul deloc. O sa-ti dau un exemplu: imi cumpar o masina de la reprezentanta cu 13000€ ,iar prietenilor le spun ca am dat 20000€.Platesc taxe pt13000 ,deci cum fraudez aici?Crezi ca o sa-mi ceara amicii factura de achizitie?

observator_federal
observator_federal  •  26 August 2021, 09:54
Postat de paolo13 pe 26 August 2021, 05:51

Omu' traieste doar și prin ura pentru cioban. E deja plictisitor.

Dar laudele de prin massmedia ale ălora care trăiesc doar din ”dragoste” pentru el, nu te plictisesc? Te-ai găsit și tu, să vii cu un comentariu șablon (template) de Fcsb-ist, gen ”de nu ar fi Nea Gigi, ce ați mai face voi?” ... Eu nu-l urăsc pe cioban, chiar aș vrea să se îndrepte (dar și să dispară din fotbal și din spațiul public, că le-a coborât la nivelul lui).

Vezi toate comentariile (117)
Comentează