INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Vine Giroud! Cu cine semnează câștigătorul Ligii Campionilor și ce salariu i-a pregătit noua echipă

Olivier Giroud vine la AC Milan! Cât va câștiga campionul mondial și al Ligii Campionilor
Olivier Giroud vine la AC Milan! Cât va câștiga campionul mondial și al Ligii Campionilor

Articol de - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 10:26 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 17:52

Francezul Olivier Giroud (34 de ani) ajunge mâine la Milano și va semna contractul până în 2023 cu AC Milan. Câștigătorul Ligii Campionilor cu Chelsea va primi 3 milioane pe sezon.

Milan își întărește ofensiva cu un campion mondial. După îndelungi discuții cu Chelsea, rossonerii au perfectat și o a doua afacere cu campioana Europei. După Tomori, transferat definitiv, trupa lui Pioli l-a înregimentat pe Olivier Giroud

Francezul de 34 de ani va ajunge mâine la Milano și va semna un acord pe două sezoane, cu opțiune până în 2024. El va câștiga trei milioane de euro stagional și va fi un element important alături de alt „veteran”, Zlatan Ibrahimovici.

Zlatan Ibrahimovic: „Olivier Giroud e binevenit”

AC Milan s-a înțeles cu londonezii la o sumă între cererea de două milioane și oferta de un milion, campionul mondial prelungind înainte de Euro 2020 cu echipa din Premier League pentru a nu fi cedat gratis. 

Rossonerii sperau să-l aducă liber, dar Chelsea a exercitat opțiunea de reînnoire scadentă la finele lui iunie. "Olivier este binevenit. Cu cât mai mulți jucători de mare valoare avem cu atât mai bine. Are mare experiență și în plus știe ce înseamnă să cucerești trofee", declara recent Ibrahimovic în Gazzetta dello Sport.

AC Milan vrea și un decar

Vicecampioniui Italiei nu se opresc aici în mercato. În afara unui nouar, doresc și un număr 10. Iar cotidianul roz dezvăluie tratativele cu ȚSKA Moscova pentru croatul Nikola Vlasici și scrie despre pretențiile de 30 de milioane de euro ale clubului rus. 

Atacantul de 23 de ani fusese cumpărat în 2019 de la Salzburg cu 19 milioane de euro, are acord până în 2024 și un salariu important.

39 de goluri în 119 meciuria marcat Giroud la Chelsea între 2018 și 2021. La națională, francezul are 46 de goluri în 110 selecții

Iau cuvintele lui Zlatan ca pe o motivație în plus. Îmi place caracterul lui și modul său de a se exprima în teren, chiar dacă uneori e mai violent 
- Oivier Giroud, atacant francez

VIDEO Adevăratul motiv pentru care Cosmin Contra a plecat de la AC Milan: „Este cel mai mare regret al carierei”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Șumudică încinge spiritele la CFR » Reproș pentru fanii clujeni, după meciul din Bosnia

Ultimele detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu: „Da, discuțiile sunt reale”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close