INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ce a pățit omul serii din Europa League » S-a întâmplat în timp ce reușea un hattrick senzațional împotriva lui AC Milan

Benjamin Borigeaud l-a bătut de trei ori pe Maignan / Foto: Imago
Benjamin Borigeaud l-a bătut de trei ori pe Maignan / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 16:41 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 18:54

Benjamin Bourigeaud (30 de ani) a aflat după victoria (3-2) a lui Rennes, insuficientă pentru calificarea în „optimile” Europa League (în tur fusese 0-3), că joi i-a fost spartă casa de către hoți. Potrivit publicației Ouest-France, nu se afla nimeni la domiciliul mijlocașului francez și nu se cunoaște nici paguba suferită după atacul bandiților.

Una caldă, alta rece. După ce s-a bucurat pentru meciul nemaipomenit făcut la Rennes, care a câștigat returul cu AC Milan din „16-imile" Ligii Europa (3-2), chiar dacă rezultatul n-a fost de ajuns pentru calificare, a venit vestea tristă, pe plan personal. Potrivit cotidianului Ouest France, informația fiind preluată de RMC Sport, domiciliul lui Benjamin Bourigeaud a fost vizitat în lipsa acestuia de o bandă de infractori.

Gerard Deulofeu, mărturisire cutremurătoare la un an de la accidentare: „S-ar putea să nu mai joc vreodată”
SERIE A
Gerard Deulofeu, mărturisire cutremurătoare la un an de la accidentare: „S-ar putea să nu mai joc vreodată”

Cel mai bun marcator al echipei lui Julien Stephan în acest sezon, cu zece goluri în 30 de partide în toate competițiile, a aflat după ce s-a întors de la stadion despre evenimentul nefericit produs chiar în timp ce el îl învingea de trei ori (minutele 11, 54 și 68, ultimele două din penalty) pe portarul Mike Maignan.

Hoții i-au spart casa lui Bourigeaud, în timp ce făcea show cu AC Milan

Aceeași sursă susține și că nu se afla nimeni la locuința jucătorului în momentul în care a avut loc incidentul. Nu se știe cât de mari au fost pagubele provocate jucătorului și familiei sale. Benjamin Bourigeaud urmează să depună o plângere în următoarele ore la poliție, care va demara o anchetă, încercând să dea de urma tâlharilor ce fac tot mai multe victime în Franța, după cum informează RMC Sport.

Bourigeaud: „Va rămâne una dintre amintirile carierei mele"

Până să primească vestea atacului, Benjamin a trăit clipa pe „Roazhon Park" și a mărturisit că „aceste trei goluri sunt răsplata unui mare efort de echipă. Am dat totul împreună. Va rămâne una dintre amintirile carierei mele, dacă nu chiar cea mai frumoasă!

Nu am marcat niciodată un hattrick în cariera mea, chiar acesta este primul și sunt extrem de fericit". Fost internațional U20, Benjamin Bourigeaud a evoluat timp de cinci sezoane pentru Lens, iar din 2017 joacă neîntrerupt la Rennes, alături de care a cucerit Cupa Franței în 2019.

296este numărul meciurilor disputate de Benjamin Bourigeaud în tricoul lui Rennes, pentru care a reușit 60 de goluri și 61 de pase decisive în toate competițiile

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Eliminare cu scandal din Europa League pentru Galatasaray » Turcii s-au luat la bătaie cu jucătorii de la Sparta Praga
INCIDENTE
Eliminare cu scandal din Europa League pentru Galatasaray » Turcii s-au luat la bătaie cu jucătorii de la Sparta Praga
Premieră în istoria Germaniei: 2. Bundesliga a întrecut Bundesliga la numărul de fani!
GERMANIA
Premieră în istoria Germaniei: 2. Bundesliga a întrecut Bundesliga la numărul de fani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  23 Februarie 2024, 19:04

Bretonii meritau mai mult sa se califice.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează