INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

„Operațiunea Mbappe” » Real Madrid începe ofensiva pentru Kylian Mbappe! Spaniolii pun pe masă 280 de milioane de euro!

Kylian Mbappe // FOTO: Reuters
Kylian Mbappe // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 15:43

Zinedine Zidane a revenit pe banca lui Real Madrid și a început să lucreze deja la transferurile din vară. France Football anunță că atacantul Kylian Mbappe, 20 de ani, este principala țintă.

Francezii susțin că Zinedine Zidane vrea cu orice preț să-l transfere pe Kylian Mbappe. Astfel, la Real Madrid va începe în săptămânile viitoare „Operațiunea Mbappe”, iar șefii grupării blanco vor încerca să negocieze cu cei de la PSG.

Potrivit francezilor, Real este dispusă să ofere 280 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Mbappe. Astfel, atacantul va deveni cel mai scump fotbalist din istorie, depășindu-l pe Neymar, cumpărat pe PSG pentru 222 de milioane.

200.000.000 €este cota lui Mbappe, potrivit transfermarkt

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai în formă jucători din lume în acest sezon, având 31 de goluri în 35 de meciuri la PSG. Crescut de AS Monaco, Mbappe este la PSG din vara lui 2017, fiind cumpărat pentru 180 de milioane de euro.

Citește și:

Sadio Mane la Real Madrid? Zinedine Zidane a luat decizia finală în privința senegalezului + Florentino Perez trebuie să plătească o sumă exorbitantă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  25 Martie 2019, 19:38

Ce nu e mai bazinga?"Transferul"Combinatului si Petromului si bancilor, nu au fost in "lumea reala"?Tu unde traiesti?

fanucraiova48
fanucraiova48  •  25 Martie 2019, 19:26

HALA Madrid , hai Mbappe la Real sa fi viitorul Ballon D'or , in maxim 2 Ani e noul Ballon D'or . HALA MADRID

bazinga
bazinga  •  25 Martie 2019, 16:52
Postat de mosvasile pe 25 Martie 2019, 16:22

Si cand te gandesti ca Romania a vandut Combinatul Siderurgic de la Galati-unor "investitori"din Hindustan-pe 600 de milioane,dar a trebuit sa le "returneze"65o de milioane pentru "cheltuieli de mediu"!Cum ar veni,l-am "maritat"si i-am facut si zestre de 50 de milioane!Nu mai zic de "vanzarea" Bancii Agricole- catre Reiffeisen Austria-pe...15 milioane,dar in prealabil a trebuit sa-i creem cu fond de...200 de milioane!Mai vreti?Vanzarea Petrom-tot la austrieci-pe 500 de milioane,dar in prealabil a trebuit sa modernizam statiile cu...2 miliarde!

Nea Mos *** Vasile.....nu te supara...***Combinatul de la Galati ....Petromul....sau ce mai aberezi tu cu M'BAPPE?Omule,vine in lumea reala,revino printre noi,Pamantul te cheama inapoi ,lasa tu filosofiile ieftine de pahar si morala asta ""sanatoasa""!Ca...nu e!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează