INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Orientul și-a pierdut magia! Cristiano Ronaldo anunță noul El Dorado: "Acolo vreau să joc un an!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 09:25

"Odată ce auzi chemarea Orientului, nu vei mai auzi niciodată nimic", credea marele scriitor argentinian Jorge Luis Borges.

Dar la doar 3 ani după ce marele Raul alegea să își încheie aparent cariera la clubul qatarez Al Sadd, polul de interes pentru jucătorii pe final de evoluție s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

Steven Gerrard, Frank Lampard, David Villa, Didier Drogba, Robbie Keane, Ricardo Kaka, Andrea Pirlo sau chiar Raul au ales să treacă Oceanul pentru a pune capăt unor cariere care însumează zeci de trofee în fotbalul european.

Clima mai suportabilă, siguranța financiară, cultura familiară și viața cotidiană în unele dintre cele mai frumoase orașe din lume au făcut ca jucători celebri să nu mai semneze cu echipe din Orientul Apropiat și să ajute la efortul americanilor de a-și îmbunătăți calitatea fotbalului.

Printre ei poate ajunge și portughezul Cristiano Ronaldo. Deși agentul său a declarat că atacantul își va încheia cariera în tricoul lui Real Madrid, Cristiano a declarat pentru FHM că este dispus la orice colaborare și că "nu închid ușa nici unei competiții din lumea asta".

"Mă gîndesc serios să joc în Statele Unite pentru un an. Mereu am spus că să joc acolo și să stau acolo este o posibilitate", a completat portughezul în vîrstă de 30 de ani. Ronaldo a evoluat de-a lungul carierei la doar 3 echipe: Sporting Lisabona (2002-2003), Manchester United (2003-2009) și Real Madrid (2009-prezent). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
doru5
doru5  •  09 Noiembrie 2015, 12:16

Americanii sunt iubitori de Fair-Play . Acolo cu 2 plonjoane , Cristiana isi incheie cariera!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close