INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FabulOsimhen » Golgheterul nigerian a mai reușit o „dublă” și Napoli este tot mai aproape de titlu: are +21 puncte față de locul 2!

Osimhen e pe val // Foto: Getty Images
Osimhen e pe val // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 20:11 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 20:39

Înaintea Derby d'Italia, Inter-Juventus, trupa lui Luciano Spalletti s-a distanțat la 21 de puncte de Inter la șefia Seriei A, datorită din nou tandemului formidabil Osimhen - Kvarațhelia, irezistibil și la 4-0 cu Torino.

Napoli a legat a treia victorie în opt zile și continuă cursa solitară către scudetto. E numai o problemă de timp până când trupa din orașul de lângă Vezuviu va cuceri al treilea titlu în istoria clubului. Nu este o problemă însă pentru Victor Osimhen și Kvicia Kvarațhelia, care și azi și-au pus amprenta pe toate cele patru reușite ale gazdelor.

Cea mai sexy fană a lui Napoli vrea să îi strice relația lui Kvaratskhelia » Mesajul provocator postat pe Instagram
METROSPORT
Cea mai sexy fană a lui Napoli vrea să îi strice relația lui Kvaratskhelia » Mesajul provocator postat pe Instagram

Aproape un gol pe meci

Atacantul nigerian a semnat a doua „dublă” în doar patru zile și a ajuns la 21 de goluri în 23 de meciuri în acest campionat, având o medie fabuloasă. Din ultimele 14 întâlniri jucate în toate competițiile, a punctat în 11 și s-a distanțat și față de Lautaro Martinez (argentinianul are 14 la Inter) în topul „bombardierilor” Seriei A. La fel cum squadra lui Spalletti are un avans colosal față de urmăritoare.

24 de goluri influențate

Pe Osimhen l-a secondat din nou cu folos Kvicia Kvarațhelia, gruzinul transformând penaltyul de 2-0 înaintea pauzei și pasând apoi decisiv la al patrulea gol înscris de Ndombele

A fost al 12-lea assist în 23 de partide de campionat, el având și 12 goluri marcate, unul dintre puținii mijlocași din Europa cu numere cu două cifre la ambele capitole de performanță!

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

PSG nu își revine după eliminarea din UCL! În plin conflict Messi-Galtier, parizienii s-au prăbușit cu Rennes!

Surpriză în „clasicul” Olandei » „Mândria Sudului” a învins Ajaxul după 18 ani la Amsterdam și poate cuceri titlul!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează