INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - RENNES

PSG nu își revine după eliminarea din UCL » În plin conflict Messi-Galtier, parizienii s-au prăbușit cu Rennes!

Messi a avut o prestație ștearsă contra lui Rennes / Sursă foto: Imago Images
Messi a avut o prestație ștearsă contra lui Rennes / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 19:35 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 20:33

Paris Saint-Germain a fost învinsă pe teren propriu de Rennes, scor 0-2, continuând astfel parcursul neașteptat de modest din 2023. În plină criză cauzată de tensiunile Messi-Galtier, PSG a fost neputincioasă în fața ocupantei locului 6 din Ligue 1.

Eliminarea din Liga Campionilor, suferită în fața lui Bayern Munchen, a declanșat criza la Paris. PSG are în continuare un avans liniștitor față de locul secund, nu-și face griji pentru titlul din Ligue 1, însă jocul superstarurilor lui Al-Khelaifi pur și simplu nu funcționează! Ultimul meci, cu Rennes, e cel mai bun exemplu al lipsei de idei a trupei lui Galtier.

PSG s-a prăbușit cu Rennes, în plin conflict Messi-Galtier

Cu Messi și Mbappe în atac, dar și cu multe absențe de marcă, precum Ramos, Neymar, Marquinhos sau Kimpembe, PSG s-a mulțumit doar cu posesia în prima repriză. Prea puțin, însă, pentru pretențiile imense croite în jurul echipei! Imediat a venit și „șocul”. Rennes a stat la pândă și a dat lovitura chiar înainte de pauză, în minutul 45, prin Toko Ekambi. 

„Vizita” la vestiare nu a limpezit planul de joc al parizienilor, iar repriza secundă a debutat tot în maniera impusă de Rennes. Kalimuendo a majorat avantajul oaspeților în minutul 48, suficient cât s-o pună pe PSG într-o situație aproape fără ieșire.

Mbappe și Messi au rămas în teren până la final, fără rezultat pe tabelă. PSG n-a izbutit nici măcar golul de onoare, iar jucătorii au încheiat meciul în fluierăturile copioase ale propriilor fani.

Lionel Messi, tensiuni cu antrenorul Galtier?!

Lionel Messi, unul dintre superstarurile lui PSG, ar fi părăsit antrenamentul parizienilor de marți, fiind nemulțumit de un exercițiu propus de antrenorul Christophe Galtier. 

Antrenorul grupării de pe „Parc des Princes” a vrut să îl convingă pe fotbalistul sud-american să se răzgândească, însă fără succes, potrivit relatării jurnalistului francez Hadrien Grenier. 

De asemenea, suporterii lui PSG sunt nemulțumiți de atitudinea pe care argentinianul a arătat-o în ultimele săptămâni, iar eliminarea din faza „optimilor” de finală din UEFA Champions League a pus capac. Liderii ultrașilor lui PSG consideră că Lionel Messi nu își justifică salariul pe care îl încasează la campioana Franței și au amenințat că-l vor fluiera pe „Purice”. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce fac stranierii în acest weekend » PAOK-ul lui Răzvan Lucescu are ACUM derby în Grecia! Mitriță a înscris în Arabia Saudită

VIDEO Marco Reus scrie istorie în tricoul lui Dortmund! Borussia, victorie fără drept de apel cu Koln

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
romeomocan668
romeomocan668  •  19 Martie 2023, 20:49

E un mare nesimtit Messi..forteaza plecarea de la PSG…sa le umfle saudiților banii,la fel ca Ronaldo.

tarnaveanu
tarnaveanu  •  19 Martie 2023, 20:48

O echipă cu atâtea vedete (de carton) și atâția bani, dar fără antrenor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează